Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
Napisano Ponad rok temu
Na PM czy z ekipą galicyjską mamy komfort, że się znamy i pilnujemy, tu jest jednakowoż randka w ciemno się uskutecznia :twisted: Żeby spontanicznie stienki jakiejś nie wykręcić, bo jeszcze nas na dołek zawiną.
A, i najważniejsze - trzeba być pod krawatem i z teczką?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Alex się też zapowiadał że może reportaż o tym zrobi lub artykuł napisze. HHEHEHEH
PS. BHP, to tak jak mówię zasady ustalone. Wy jesteście szefami oni się słuchają jak nie to kopa w 4 litery. Dogrywam wszystko i potem się będę odzywał już konkretnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BHP, to tak jak mówię zasady ustalone. Wy jesteście szefami oni się słuchają jak nie to kopa w 4 litery.
Tylko kurdeblaszka ich jest cały autobus, a nas z rodzinami, kotami i psami się tyle nie uzbiera (chyba że doliczamy rybki z akwariów)
No dobra, będzie to ciekawa odmiana :twisted:
Napisano Ponad rok temu
1) po 5 osób będą przychodzić
2) Wytrzymałość też przydało by się poćwiczyć co ? hehehe ps 1 minuta Walki to nie dużo My zazwyczaj walczymy minimum godzinę więc spokojnie dacie radę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
potwierdzam, dla mnie najlepiej od 17stej, ale do 18 stej mogę gdzieś przeczekać....Xelosie dla mnie czwartek ok, najpóźniej start 18 jak dla mnie. Jacyś chętni na czwartek po południu?
kto jeszcze???
Napisano Ponad rok temu
- gdzie ten Armageddon w sensie z której mańki wchodzimy i czy ktoś nas wpuszcza :twisted:
- jakie hasło
- czy da się wjechać samochodem
- czy te godziny (13:30 - 16:00) są sztywne (muszę jeszcze gdzieś kajak i ściankę wcisnąć) :grin:
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy człowiek od nas będzie o 13.00 myślę że ludki będą koło 13.30- 15.30 ale tu nie daję sobie uciąć głowy.
Postaram się wcisnąć na jedną ekipę
Już co nieco o przeciwnikach wiem. Dzisiaj robiliśmy im zabawy na starówce. Fajni ludzie, część czyli około 50 % nawet nie będzie chciała walczyć, ale jest parę osób, którym daję Małe Szanse , choć wiem pozory mogą myleć.
Jak frekwencja dopisze. To
Będzie od nas z 6 osób. Aniu jak coś też zapraszam, nie musisz z nimi walczyć ale z nami Chodzi o klimat Różyckiego. Aparatay brać najlepiej jakieś dobre
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o gości z Zagranicy to w sumie walczyło tylko 7 osób w tym 3 mężczyzn i 5 kobiet. Mi przypadło walczyć z kobietami.
Pewnie jakbym nie przyszedł to Kselos Czapi i Jędrzej stali by i tylko sobie gadali.
Jeszcze raz pragnę podziękować :
Alexowi
Czapiemu
Jędrzejowi
Maracziemu
Kselosowi
Foxowi
za dobry trening.
Czekam na Foty i filmki Alex
Napisano Ponad rok temu
Akurat mam wolne
Użytkownicy przeglądający ten temat: 27
0 użytkowników, 27 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu
-
Pałka i rzutka - 2 kije...
- Ponad rok temu
-
Jitte, czyli broń do łamania mieczy
- Ponad rok temu
-
Bejsbol vs. Bo&Jo