Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
Napisano Ponad rok temu
fot nie ma, bo nikt nie miał aparatuFoty.

Ale moge powiedzieć co było:
-było bieganko małe
-była rozgrzewka i rozciąganie
-byly gry na refleks i "w łapki" w różnych kombinacjach
-byly ćwiczenia na równowagę, poruszanie się dystans
-były ćwiczenia na obronę przed nożem, czyli sparingi ręce kontra nóż
-były spary nóż kontra nóż, albo i 2 noże

-było 5 osób
-bylo piwo i kiełbaski
-były noże
-była dobra zabawa
PZDR,
Smoku
zapraszam w niedzielę i za tydzień
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
znaczy sie cwiczenie refleksu, bo technik tsunami jeszcze nie opanowalismy :wink:-były ćwiczenia na obronę przed nożem, czyli sparingi ręce kontra nóż
smoku walnal nawet fokolka ninja

p.s.
na sparingach bierzcie Brisbana, marudzi i sam sie zabija :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jutro mnie nie ma cały dzień. Zresztą zginęła mi komórka(albo ktoś jej pomógł w tym - najgorsze że jeżeli tak było to była to osoba "swoja") więc mam parę spraw do załatwienia...Moze jutro?Może za tydzień
Za tydzień jest ok...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu

I czasem mam potem prolemy w poruszaniem sie

Ale jutro (raczej) bede.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

W dzisiaj ja nie moge ale w sobote i niedziele za tydzien jak najbardziej.
Napisano Ponad rok temu
Oj,tak....Ale dzisiaj bylo fajnie

Bacik poszedł w ruch :twisted: i atrapy :wink:
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Zobaczymy jak bedziesz jutro operowal prawa reka :twisted:Bacik poszedł w ruch :twisted:
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Oj, boli.....Zobaczymy jak bedziesz jutro operowal prawa reka :twisted:
 Wczoiraj wieczorem szklankę z trudem utrzymywałem w łapskach...cięzki ten bacior :wink:
  Wczoiraj wieczorem szklankę z trudem utrzymywałem w łapskach...cięzki ten bacior :wink:  Mam male pytanko bo ja troche nie zorietowany jestem, ale co wy tam robicie na tych 'zlotach'? I jak to wyglada?
Trudno tak w dwóch słowach, ale:
Ogólne zalożenie zaklada spotkanie forumowiczów (głównie z forum blaszanego, ale wszystkich zapraszamy) i przyjemne spedzenie czasu.
Sobotnie spotkania to raczej "trening" - jest rozgrzewka, bieganie i ocywiście treningi z atrapami (nóż vs. nóż lub próba obrony przed nożem czy inną bronią)...Piwo jest dopiero po treningu :wink:
Niedzielne spotkania widzę jako bardziej luźne, relaksacyjne...Ot, przychodzimy do Marlina czy innej knajpy, gadamy i masturbujemy sie przy nożach
 Troszke sobie machamy atrapkami, czasem bacikiem i ogólnie się grzejemy na słoneczku
  Troszke sobie machamy atrapkami, czasem bacikiem i ogólnie się grzejemy na słoneczku   
  PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Wyrobisz sobie lape jak bedziesz machal.Oj, boli.....
Wczoiraj wieczorem szklankę z trudem utrzymywałem w łapskach...cięzki ten bacior :wink:
Tylko druga tez cos rob zeby Ci miesnie nie zanikly

Napisano Ponad rok temu
 Ale jakbym wpadl ktoregos razu sobie popatrzec to by nikt nie mial nic przeciwko? Bo ja osobicie bardzo LUBIE stal i jakbym mial wiecej kasy to napewno bym sobie zakupil pare zabawek ale noz to ja lubie jak jest w kieszeni albo plecaku a walka nozem to tak srednio do mnie przemawia bo ja :peace:  man jestem
  Ale jakbym wpadl ktoregos razu sobie popatrzec to by nikt nie mial nic przeciwko? Bo ja osobicie bardzo LUBIE stal i jakbym mial wiecej kasy to napewno bym sobie zakupil pare zabawek ale noz to ja lubie jak jest w kieszeni albo plecaku a walka nozem to tak srednio do mnie przemawia bo ja :peace:  man jestem

Napisano Ponad rok temu
1. Przyjdziesz, zobaczysz walke na atrapy i sam bedziesz chcial sprobowacAle jakbym wpadl ktoregos razu sobie popatrzec to by nikt nie mial nic przeciwko? Bo ja osobicie bardzo LUBIE stal i jakbym mial wiecej kasy to napewno bym sobie zakupil pare zabawek ale noz to ja lubie jak jest w kieszeni albo plecaku a walka nozem to tak srednio do mnie przemawia bo ja :peace: man jestem

2. Przyjdziesz, zobaczysz noze i sam bedziesz chcial sobie takie kupic

3. Przyjdziesz, zobaczysz raz, bedziesz przychodzil czesciej

Napisano Ponad rok temu
Ja tak miałem... :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !! Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!- Ponad rok temu 
- 
			 Alternatywa dla baseballa Alternatywa dla baseballa- Ponad rok temu 
- 
			 Pałka teleskopowa .... cała prawda ... Pałka teleskopowa .... cała prawda ...- Ponad rok temu 
- 
			 Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ... Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...- Ponad rok temu 
- 
			 Prawdziwe Munczako Prawdziwe Munczako- Ponad rok temu 
- 
			 Pałka i rzutka - 2 kije... Pałka i rzutka - 2 kije...- Ponad rok temu 
- 
			 Jitte, czyli broń do łamania mieczy Jitte, czyli broń do łamania mieczy- Ponad rok temu 
- 
			 Bejsbol vs. Bo&Jo Bejsbol vs. Bo&Jo- Ponad rok temu 
- 
			 Collegium Gladiatorum Collegium Gladiatorum- Ponad rok temu 
- 
			 "CIECIA" NUNCHAKU - trening na worku "CIECIA" NUNCHAKU - trening na worku- Ponad rok temu