Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam!
Ps: Czy przypadkiem w sobotę nie władujemy sie w środek juwenaliów albo czegoś podobnego - ochrona, ścisk, tłok, podpici natreci...
Napisano Ponad rok temu
Ps: Czy przypadkiem w sobotę nie władujemy sie w środek juwenaliów albo czegoś podobnego - ochrona, ścisk, tłok, podpici natreci...
Nad tym samym sie zastanawiam - przyjedziemy zobaczymy.
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie, o 12 jeszcze trwa parada studencka, więc wszyscy bedą gdzieś na krakowskim przedmiesciu...Ps: Czy przypadkiem w sobotę nie władujemy sie w środek juwenaliów albo czegoś podobnego - ochrona, ścisk, tłok, podpici natreci...
Dopiero ok 14 rozbiegną się po polach, ale wszystko sie uda w kierunku stadionu syrenki(chyba)... Ja moze wtedy dolacze, bo na paradzie musze byc, jako studencka sluzba jakas tam... Ni cholery mi sie nie chce, ale cóż...
Mielego dnia i moze do zobaczenia w sobote...
Napisano Ponad rok temu
Atrapy zderzały się z atrapami, albo z ciałem zawodników...
Z Perminatorem ćwiczyliśmy atrapa nunchaku kontra dwie atrapy noża - i muszę przyzać że większy zasięg cepu święcił triumf, zwłaszcza powtarzane ciosy podczas odskoku w tył... i gogle poooszły w kawałki! Niezła siła, choć to gąbka!
Dodatkowo sytuacja szantażu nożem - ćwiczenia w przechwycie z nienacka i założeniu dźwigni na nadgarstek...
Natomiast trzech bez broni kontra jeden z atrapą - cóż, przypomina to arabskie polowanie na LWA - zawsze kilku ludzi zostanie zabitych zanim uda się unieszkodliwić "potwora"...
Pozdrawiam i czekam na następną sobotę!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde co mnie nogi bola :?
Napisano Ponad rok temu
ale pozatym jest super i mam nadzieje ze bedzie tak dalej
jak sie udal dzisiaj grill?
Napisano Ponad rok temu
nie Wyszu, to nie dziala !
nastepnie ekipa kroki skierowala do SN do domu, ja bedac niebywale sprytny odlaczylem sie w celu wyprowadzenia zwierza na drugim koncu wawy
ogolnie spoko, jedni nacierali sobie przyrodzenia gazem, psiukali sobie po galach, inni wcinali, norma :wink:
Napisano Ponad rok temu
obecnosc obowiazkowa
Napisano Ponad rok temu
pojawie się, ale bez dresu - złamaną jakąś kość mam, biegać nie mogęCZWARTEK 26.05 - godz 13:00 pod Merlinem - atrapy, dresy i te sprawy..
obecnosc obowiazkowa
Ale przyjde pogadać, piwko wypić, pośmiać się z was i wypalić papieros :twisted:
Pozdrawiam,
Smoku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 8
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu
-
Pałka i rzutka - 2 kije...
- Ponad rok temu
-
Jitte, czyli broń do łamania mieczy
- Ponad rok temu
-
Bejsbol vs. Bo&Jo