Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
Napisano Ponad rok temu
Od miesiaca juz sie regularnie spotykamy.
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mnie juz nie ma do pniedzialku
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wiele ryzykujecie.
No i obalenia odpadają. I parter. Szkoda... :-(
No, ale w którąś niedzielę chętnie bym w sumie zajrzał. (Raczej właśnie w niedzielę i zapewne dopiero za jakiś czas, bo na razie po piątkowych treningach ledwo sie ruszam i leczę się oraz regeneruję przez parę dni... A to pewnie jeszcze trochę potrwa.)
A czy byłby może ktoś chętny, aby się i na bokkeny pofechtować, albowiem jakoś tęsknię za tym bardzo ostatnio?
Napisano Ponad rok temu
Znaczy się na trawniczku, jak rozumiem, to się odbywa...
Wiele ryzykujecie.
No i obalenia odpadają. I parter. Szkoda... :-(
No, ale w którąś niedzielę chętnie bym w sumie zajrzał. (Raczej właśnie w niedzielę i zapewne dopiero za jakiś czas, bo na razie po piątkowych treningach ledwo sie ruszam i leczę się oraz regeneruję przez parę dni... A to pewnie jeszcze trochę potrwa.)
A czy byłby może ktoś chętny, aby się i na bokkeny pofechtować, albowiem jakoś tęsknię za tym bardzo ostatnio?
Nic nie odpada...trawka jest miękka i czysta , nie ma się czego bać...
Choć obalenia w walka nożem w parterze jest raczej trudna :wink: Ale zawsze można spróbować się poturlać w ramach mieszania styli
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
A pieski tam nie bywają?Nic nie odpada...trawka jest miękka i czysta , nie ma się czego bać...
Bo o to głównie się lękam... I bynajmniej nie o możliwość pogryzienia mi chodzi...
I o to właśnie mi chodziło... Raczej nie o turlanie się z nożem....zawsze można spróbować się poturlać w ramach mieszania styli
Napisano Ponad rok temu
A jeśli chodzi o elementy boksu to ja zawsze bardzo chętnie (to tak a propos tego co Warhead napisał).
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ale jak juz powiedzialem dopiero za 2 tygodnie bede i raczej kulania , szermierka i inne atrakcje to domena soboty.
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja także wolę pomachać bokkenem tak jak szablą.Co do bokkena .. ja bardzo chetnie z tym ze ja Polska szkola szermierki
Zwłaszcza w "sparingach".
Nie wyobrażam sobie w zasadzie wolnej walki na bokkeny na czysto stylowych zasadach ken-jutsu bez ciężkiego poranienia lub ubicia jednego z trenujących. A nie o to przecież chodzi na treningu.
(Chyba, że walka byłaby na shinaie zamiast bokkenów, ale to już nie ten urok i nie to piękne poczucie ryzyka... ;-)
No ale ja w soboty pracuję (co drugą). A poza tym zazwyczaj ledwo się ruszam po piątkowych walkach na treningu.Ale jak juz powiedzialem dopiero za 2 tygodnie bede i raczej kulania , szermierka i inne atrakcje to domena soboty.
Zatem odpada, chyba że się jednak w którąś tam niedzielę ustawimy (bokkeny mam własne).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może w sobote sie pojawie na chwile a moze w neidziele
info dla chąetnych
będe miał swój bat i 2 baty koniowe wiec będzie z czego powalić
no i Kaj ciut mnei podszkolił także teraz wymiatam i strzelam 4 róznymi technikami
a odstrzeliwywanie szyjek u butelek to pełen luzik
Napisano Ponad rok temu
będe miał swój bat i 2 baty koniowe wiec będzie z czego powalić
no i Kaj ciut mnei podszkolił także teraz wymiatam i strzelam 4 róznymi technikami
a odstrzeliwywanie szyjek u butelek to pełen luzik
Choroba, to fajnie sie zapowiada, jak mnie nie ma...
Miłej zabaw(k)y & pozdr!
Napisano Ponad rok temu
dzey moze wez od warheada atrapy i patrzalki 8)
Napisano Ponad rok temu
dzey moze wez od warheada atrapy i patrzalki 8)
mam swoje - ale jego by sie przydaly do kompletu jakby bylo wiecej ludzi..
niestety z powodu dlugiego weekendu ludzi nie bylo zbyt wielu..
za 1,5h powtorka z rozrywki..
Napisano Ponad rok temu
Polubiłem walki atrapą mimo że nie jestem w tym dobry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za tydzien mam nadzieje ze bedzie wiecej biegania itd - jak ludzie sie pojawia i bedzie z kim cwiczyc
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu
-
Pałka i rzutka - 2 kije...
- Ponad rok temu
-
Jitte, czyli broń do łamania mieczy
- Ponad rok temu
-
Bejsbol vs. Bo&Jo