wywiad z Markiem Piotrowskim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - pozycja nr 13 na liście kadrowiczów full kontakt. Wielki szacunek chyba mu się należy za to, że w tym wieku jeszcze prezentuje taką formę.
Pozdrawiam kwiat
Napisano Ponad rok temu
z całym szacunkiem ale może lepiej dla niego ze nie startował...Pewnie mało kto o tym wie ale Marek miał propozycję startu w drugiej edycji K-1
BTW - Marek Piotrowski rulez!!!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam kwiat.
Napisano Ponad rok temu
wiesz ja nie lubie takich porównań robić ale: ani Kaman z którym Piotrowski przegrał bardzo solidnie ani Roufus z którym wygrał a potem przegrał kariery w K1 nie zrobili więc chyba Marek też by nie zrobił...czołówka chyba byłaby poza jego zasięgiem,owszem w kickboxingu wiele znaczył ale niestety umiejętności w kickboxingu nie do końca przenoszą się na walki w K1Cześć. Nie mogę się z tobą Pitman zgodzić. M. Piotrowski był bardzo dobrym kick bokserem. Nie specjalizował się tylko w formule walki z low kickiem czy też muay thai. Uważam że gdyby się przygotował to mógłby zawalczyć. Widziałem jego walki i bardzo mi się podobały. Walczył odważnie i prezentował dobrą technikę.
Pozdrawiam kwiat.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
a Kaoklai, hę? :-)Na mily Bog. Marek Piotrowski to byla zawsze waga srednia, ponizej 80 kg, wzrost ponizej 180 cm. Do k-1 to troche za malo.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Szanse Kaoklaia, ze bedzie regulranie nakautowal czolowke oceniam za bliskie zeru. Moze mu sie zdarzyc wygrac cos od czasu do czasu na punkty i przy okazji nie dac sie zabic.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i czego chcieć więcej? po co te gdybania i porównania?
To po prostu wymiana poglądów. Tak chyba powinna wygladać dyskusja.
Pozdrawiam Kwiat
Napisano Ponad rok temu
Pozrio MH!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Klub KB
- Ponad rok temu
-
powrót Michalczewskiego??
- Ponad rok temu