Noże, które z nami zostaną
Napisano Ponad rok temu
perfekcyjnie wykonany,mały,lekki ale jednocześnie taki "taktyczny"
no i klika tak ślicznie
Napisano Ponad rok temu
Weź tu teraz człowieku wybierz JEDEN :roll: z w/w grup
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe co będę mówił jak się namnożą, ostatnio pachnie mi fallkniven :twisted:
Napisano Ponad rok temu
oraz mój pierwszy porządny obecny EDC para-mili
o tak, Paramilitary to kawal swietnego noza, nie popelnij mojego bledu i go nie sprzedawaj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sibert Pocket Rocket..
Ale Emersona SOFCK tez bym nie oddał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co ja..........
Mad Dog ATAK ( jest juz ze mna z 13 lat ?) i nie zamierzam z nim sie rozstac ,Mad Dog mini Shrike ( bez komentarza) , MAd Dog Panther ( kto to trzymal w reku wie dlaczego) , MAd Dog Pymy ATAK ( malu twardy skurwysyn) , Microtech SOCOM i SOCOM elite -Brend grind- ( tego nie miec w kieszeni to zbrodnia , Spyderco Civilain ( tak jak moja zona lubie go , no i ma charakter) ,Senenza ( nie nosze ale nie sprzedam) , Recat sifu ( to co chlopaki lubia najbardziej) , Lightfoot FCF ( ideal noza do samoobrony) , Heron subhilt fihter (moze kiedys sobie kupie za niego Mustanga 1959) , Spyderco Police ( moj noz # 2 ..nie wieme moze z 16 lat temu),Strider AR ( majac 240 funtow wagi to trzeba miec) ....
aj , Bud Nealy Pesh Kabz ( bo ma wszystko) , Busse BM ( bo nie moge go zniszczyc) ,z tych co sie wacham ......Hoosom , Blackwood ,Faust , Foster,Kenefick.............to chyba tak na tyle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znaczy - z nożem czy z dziewczyną? ;]nie oddam Victorinox'a - dostalem kiedys od dziewczyny na to piekne importowane swieto jakim sa walentynki, ale nie tylko z tego powodu, po prostu duzo razem przeszlismy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na jednym to nigdy sie nie kończy. NIe na tym forum.
Napisano Ponad rok temu
Zreszta czesto pozbywam nozy pod wplywem impulsu, np. mam faze "pacyfistyczna", to taka dolegliwosc przedstarczego mozgu.
W sumie z zadnego noza nie bylem nadzwycaj zadowolony (powtarzam nadzwyczaj...). Wciaz szukam...
Do niektorych znowu powracam - np. kupilem sobie ostatnio znowu (poprzedniego sprzedalem) MOD Razorbacka. To takie male gowienko, prawde powiedziawszy nawet nie zbyt wygodne, ale dla mnie ma jakas charyzme, a jego brzydota mnie jakos wciaga i lubie sobie na niego popatrzec.
Chyba tego juz nie sprzedam...
Nie chce sie rozstac z balkiem BM42, choc ja NIE UMIEM nawet KRECIC! Ale zawsze mi lepiej, jak go sobie obejrze - wydaje mi sie taki prosty, solidny i niezniszczalny.
Czekam na kolejny noz. Moze to bedzie ten? Choc to nie skladak, a skladak jednak potrzebny w codziennym zyciu...
Z Lightfoot FCF chetnie bym sie zapoznal... :wink: Przypomina mi Commandera Emersona, ktorego bardzo lubilem... Moze jak jakis sie pojawi jakis z secod hand, to kto wie...
Mysle o jakims duzym niezniszczalynm folderze - moze balk Szabo? Moze Sifu?
Extrema Ratio Nemesiss, na ktorego temat nie moge powiedziec zlego slowa, choc mi imponowal kazdego dnia, zupelnie mi nie lezal w mojej raczynie i... juz go nie mam.
Kreci mnie pare "sprezyn", ale tyle bylo pod ich adresem krytyki. Nawet teraz na akucjach jest jeden dosyc charyzmatyczny i podobno nic sie w nim nie psuje...
K_P
Napisano Ponad rok temu
.......... albo komus dalem. Bo wiem bedac samemu czasami obdarowanym jaka to przyjemnosc dostac noz...
Zreszta czesto pozbywam nozy pod wplywem impulsu, np. mam faze "pacyfistyczna", to taka dolegliwosc przedstarczego mozgu. ..............
K_P
Gdyby Cię to kiedyś jeszcze napadło śłużę adresem na priv.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Marek Raczkowski
- Ponad rok temu
-
Pierwszy nóż
- Ponad rok temu
-
M21 issue ;) - chyba warto przejrzec
- Ponad rok temu