Berserker's Team ze Szczecina filią Macaco Gold Team?
Napisano Ponad rok temu
Czy podpieranie się (w sumie chyba nieuprawnione) logotypem Macaco Gold Team i umieszczanie tego typu informacji ma podnieść prestiż klubu?
Napisano Ponad rok temu
Linke Gold Team istnieje bodaj od roku? Przedtem był Berserkers Team. Macaco przyjeżdżał do PL do Berserkers Team. O ile pamiętam, wszystkie paski dla czołówki zawodników obecnego Berserkers Team nadał Macaco właśnie.Czy podpieranie się (w sumie chyba nieuprawnione) logotypem Macaco Gold Team i umieszczanie tego typu informacji ma podnieść prestiż klubu?
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
Bagi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cała Polska Liga Bjj podchodzi pod Macaco, gdy tworzona była między klubami: szczecin-kraków-lublin Manolo jako przedstawiciel Macaco zezwolił na to (logotyp, itp). Odnośnie fili to inna bajka i nie mam na tym polu informacji więc nic nie napiszę.Czy podpieranie się (w sumie chyba nieuprawnione) logotypem Macaco Gold Team i umieszczanie tego typu informacji ma podnieść prestiż klubu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odpowiedz wg. mnie juz otrzymales
skad jest zmoro nikczemna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Ja z bjj nie mam nic wespólnego i jestem już jakiś czas użytkownikiem forum.
Napisano Ponad rok temu
No i oczywiście na dzień dzisiejszy jedyną oficjalną filią jest rzeczywiście LGT
Myślę że to wyjaśnia sprawę i wnoszę o zamknięcie tematu.
Napisano Ponad rok temu
NAJPROSTSZE PYTANIA NAJTRUDNIEJ ZADAC
mysle ze nie potrzebujesz znac odpowiedzi na to pytanie skoro sam znalazles odpowiedz na stronie macaco...
gratuluje nadawal bys sie do komisji do sprawy orlena:)
-Komisja to grupa ludzi nieprzygotowanych, powołana przez niekompetentnych, do wykonania zadań niepotrzebnych....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ZAWODY W KOBYŁCE
- Ponad rok temu
-
Kimono
- Ponad rok temu
-
KOBIETA-TRENER
- Ponad rok temu
-
co robic w domu aby byc lepszym w bjj??
- Ponad rok temu
-
BJJ we Wrocku w godzinach popołudniowych??
- Ponad rok temu
-
Zdjecia z seminarium -Igor Gracie
- Ponad rok temu
-
Pozdrowienia z Sao Paulo
- Ponad rok temu
-
kto daje czarne pasy w bjj?
- Ponad rok temu
-
Kłopoty z uchem