Budojo składa propozycje... więc na co czekać :):)
Napisano Ponad rok temu
Więc dla nie wtajemniczonych Budojo złożyło taką o to propozycje:
"Zapraszam do wspólpracy, łamy Budojo stoją otworem dla wszystkich zapaleńców,
oddaję 16 stron z nastepnego numeru na numer próbny nowego pisma.
Bez kosztów i ryzyka możecie przetestować swoją koncepcję, jak sie ludziom spodoba to zakładacie własne pismo i niech żyje konkurencja, jak sie nie spodoba to nic nie ryzykujecie oprócz odrobiny pracy i zapału."
Moim zdaniem można by spróbować coś skrobnąć jeżeli natrafia się okazja... mogłoby to bazować narazie o te forum
Napisano Ponad rok temu
Jaja chyba sobie robisz. Ja tu widze taki sam problem jest przypadłością wielu środowisk. Tzn. zrobiłem stronkę na której nic nie ma, a teraz łosie piszcie mi na nią artykuły. Oczywiście mimo że nic na niej nie ma jest najlepsza .
Sorry dla mnie zonk. Pozatym mimo tego ze szlajam się na macie już parę latek, nie czyjęsie kompetentny by pisać o aikido w ogólnopolskim magazynie.
To raz, a dwa internet nie jest źródłem wiarygodnej informacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I obym się mylił
Napisano Ponad rok temu
a dlaczego nie pisac??
nowe pismo-NIE
gazeta internetowa-NIE
pisad do Budojo-NIE
moze po serii krotkich postow(na Vortalu) na jakis temat, kazdy kto bedzie chcial napisze jakas dluzsza wypowiedz-ktos to moze zredaguje i umiesci sie to na jakies stronie albo wydrukuje...
reasumujac:
bedzie konkretny temat i spojrzenia z roznych stron zebrane razem...
...zaraz mnie zlinczuja :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli nie glosujesz: nie masz prawa jeczec na rzad. Jesli nie cierpisz rasimu: wychowaj dobrze swoje dziecko. Jesli chcesz by swiat byl czysty: wyrzucaj smieci do kosza i segreguj je. Jesli chcesz by w twoim dojo bylo reiho: badz jego przykladem, takze na forum. Jesli czegos nie tworzysz: nie krytykuj. Jesli chcesz innych pouczac: to przez dawanie przykladu a nie gadanie. Zacznijcie prace nad naprawianiem wszystkiego i wszystkich od siebie. Rzucanie klod pod nogi i trucie d. jest nieefektywne i nie aikidockie. Nie ma dobrego pisma o aikido? Czemu sam nie napiszesz chocby jednego artykulu, czemu sie nie wysilisz, jesli masz okazje? Hough!
Nobody is perfect, ale kazdy moze cos ze soba zrobic, no nie?
PS. Ze swej strony moge udostepnic relacje, jakie pisze z kazdego stazu na ktorym moglem byc. Sluze tez fotkami.
Napisano Ponad rok temu
Irimi poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
na tamtym topiku nie chodizlo czy istnieja pisma o aikido tylko czy warto takie robic... i juz wiem, ze warto... juz je wymyslam
Napisano Ponad rok temu
takze to kolejne lgarstwo-kuglarstwo presidenta.
Napisano Ponad rok temu
z Dublina na żywo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak sie wiaze pas???
- Ponad rok temu
-
Egzaminy w PFA - marketing czy próba rozwiązania konfliktu
- Ponad rok temu
-