Ja bym nawet nie powiedzial solidny...solidny kawałek metalu
Czy ta kosa (nóż) jest dobra ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym nawet nie powiedzial solidny...
Ja miałbym opory przed nazwaniem tego metalem :wink:
Napisano Ponad rok temu
I pytanie do redaktora "swiatanozy.pl" - sa u Was jakies kosy za 15zl :> ?? Bo pewnie jakby ta byla to by kosztowala min. 30 zł ...
pozdro!
Napisano Ponad rok temu
I pytanie do redaktora "swiatanozy.pl" - sa u Was jakies kosy za 15zl :> ?? Bo pewnie jakby ta byla to by kosztowala min. 30 zł ...
A zdefiniuj, do czego jest Ci potrzebna "kosa" to na pewno coś się znajdzie!!
Napisano Ponad rok temu
A zdefiniuj, do czego jest Ci potrzebna "kosa" to na pewno coś się znajdzie!!
Za 15 zł?!!! Z pustego i Salomon nie naleje,
Napisano Ponad rok temu
skad ja mam sie znac, na nzoach tak jak wy, wy jestescie przeceiz maniakami
Bardzo dziękuję poklon , wreszcie ktoś nas docenił papieros
Napisano Ponad rok temu
Sa do wyboru wersje plain i serrated (polecam zabkowane) z czubkiem ostrym lub okraglym.
I to jest full wypas, naprawde SWIETNE noze.
I wlasnie za takie smieszne pieniadze.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo solidny... zwłaszcza z tymi dziurami. :blus:
lepermessiah jeżeli pisałeś poważnie, to dam ci dobrą radę - denaturat to skażony roztwór alkoholu metylowego.
cos ci sie kochany pomylilo. obecnie denaturat jest skazonym alkoholem etylowym.
kieeeedys w czasach okrytych mgla metanolowa byl to alkohol metylowy ale ludzie pili i sie wytruwali wiec zmieniono go na etanol techniczny (skazony).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo solidny... zwłaszcza z tymi dziurami. :blus:
lepermessiah jeżeli pisałeś poważnie, to dam ci dobrą radę - denaturat to skażony roztwór alkoholu metylowego.
cos ci sie kochany pomylilo. obecnie denaturat jest skazonym alkoholem etylowym.
kieeeedys w czasach okrytych mgla metanolowa byl to alkohol metylowy ale ludzie pili i sie wytruwali wiec zmieniono go na etanol techniczny (skazony).
Masz 100% rację. Pomyłka. Przy chwilowym zaćmieniu zapomniałem kolejności szeregu homologicznego alkoholi.
Napisano Ponad rok temu
Coż moze i faktycznie nie dałem emotikonu ale wydawało mi sie ze ironia az bije z mego postu...
reszty to nawet mi sie nie chce komentowac...
Napisano Ponad rok temu
Coż moze i faktycznie nie dałem emotikonu ale wydawało mi sie ze ironia az bije z mego postu...
reszty to nawet mi sie nie chce komentowac...
No właśnie nie wyczułem. I stąd ten tekst "jeżeli mówiłeś poważnie". Aż mi się wierzyć nie chiało, że komuś się to może podobać
Napisano Ponad rok temu
Jak wezmiesz lepszy firmowy nozyk to takiego bazarowca mozesz prawieze zestrugacZnajomemu zrobiłem mały wykład o nożach, na jego życzenie, bo chciał sobie kupić. Ale za dużo nie zrozumiał, bo kupił sobie coś za 20zł, ze stali stainless, blokadą chyba z aluminium itp. Nie mniej jednak musiałem skomentować to jaki "fajny nożyk" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Włącz se mózg chłopie :wink:
Kup ich z 10 lub 20szt. Wydłub z nich kompasy i masz już trzy elementy ( z każdego z nozy): kompas, nóż i pochwę. Wystaw je osobno na Allegro i będzie kasa na coś co można nazwać nożem.
Za pomysł pobieram 10% od zysku, to chyba niewygórowana cena za złotą myśl.
Napisano Ponad rok temu
Tu przypomnialo mi sie jak Jumbo opowiadal o przebijaniu karnistra...Wiem, ale szkoda potem oddawać 20 zł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo o ile mi wiadomo to kompas + metal = dupa :-)
Napisano Ponad rok temu
A jak sie wogole ma ten kompas do klingi...? :-)
Bo o ile mi wiadomo to kompas + metal = dupa :-)
teoretycznie tak ale wez nowa nokie taka gumowa z kompasem i latareczka LED, tam jest faktycznie magnetyczny kompas i nawet w miare wskazuje wiem bo sie bawilem u kumpla, zreszta tu nie bedzie problemu bo w tym ostrzu chyba nie ma stali wiec nie bedzie zaklucac
naprawde tego nie kupuj ja jakis rok temu smigalem po militariach.pl za folderkiem master cutleja w koncu kupilem walthera za 90 i zobaczylem ze to jeszcze jest duzo za malo na BEZPIECZNY noz ( dwa razy mi sie zlozyl zanim blokada sie ulozyla, raz trzy palce na raz polecialy cale szczescie po lakierze i szybko sie wygoilo ) zreszta za 15 zeta to kup i sie sam przekonasz ze to do niczego sie nie nada, jak chcesz cos nie skladanego to za okolo 200 Gamer mialem ostatnio w dloni i naprawde FAJNE i nie drogie ( przezyje wiecej niz 10 sztuk takich jak zaproponowales wiec wyjdzie taniej )
pozdrawiam
ps. nie martw sie ze zrobili Ci jazde to naprawde najbardziej przyjacielskie i rodzinne forum jakie spotkalem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MK.VI - co noszę w rękojeści
- Ponad rok temu
-
Witam, witam... no i już po urlopie
- Ponad rok temu
-
NOZ BUDO - pierwsza partia - ZAKONCZONA
- Ponad rok temu