Constantine
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tu nic pare prostych i kopów ; )
1-10, daje 6,5
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja się zwykle na takich filmach boję. Taaak.
Fajny dla lubiących klimaty typu anioły, demony (ja bardzo lubię), tylko... Przydługi. :wink: Czasem można się pogubić w tej strzelaninie, no i końcówka to już jest przeciąganie. Nudziło mi się troszkę. :wink:
Ale przejść się można. :-)
Gabriel był fajny. Oryginalny, rzekłabym.
Napisano Ponad rok temu
John Constantine - hmmmm chyba jednak Keanu nie był najlepszy do tej roli.. W ogóle tu nie był potrzebny tak młody i przystojny ( no w miare :wink: ) facet .
PS Ktoś czytał Hellblazera ??
Jestem ciekaw jak film ma sie do komiksu, bo mi np troche przeszkadzało że był poszatkowany - pojedyńcze wątki i numery jak wyjęte z różnych komiksów...
Ale w sumie nie żałuje kasy i warto zobaczyć :twisted:
( ALE FUCKERS DO SZATANA PRZEBIJA WSZYSTKO :wink: )
Napisano Ponad rok temu
a jedyny wniosek i moral z filmu - nie pal papierosow, a jesli palisz, rzuc natychmiast
Napisano Ponad rok temu
gabriel rzadzi, Lu tez fajny
Napisano Ponad rok temu
wlasnie po to wszedlem do tego tematu, zeby to napisacA poza tym ciekawa jest postać LU - chyba najfajniejsza z całego filmu
dobry film na rozluznienie w piatkowy wieczor albo swiateczne popoludnie.
komiksu nie widzialem, wiec nie mialem porownania.
-
-
-
-
-
to co na koncu Lu wyciagnal z konstantyna to byly jego eee.. brudy z pluc, czy duszy? dlatego niby w koncu nie poszedl do *spioler* nieba? i dobry byl na samym koncu motyw z guma do zucia, hy hy.
Napisano Ponad rok temu
to był chyba ten rak a tak mi sie przynajmniej wydaje, a nie poszedł do nieba bo byl dobry i mu darowali jeszcze troszku życia
Napisano Ponad rok temu
A nie poszedł do nieba bo szatan uzdrowił go i przywrócił do życia :wink:
Miał nadzieję że będzie żył jak dawniej i znowu wyslą go do piekła.. A tam Lu urządziłby mu juz powitanie :twisted:
8) Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Efekty specjalne robią wrażenie.Mi do gustu przypadł główny bohater,o mocno cynicznym podejściu do życia( Keanu dał radę :wink: ).
W skali 1-10 daję 7,5.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
I (chyba w sumie dobrze) sporo sie rozni od filmu.
Pozdro,
Napisano Ponad rok temu
Co do płuc to się zgadzam, a jeśli chodzi o życie to Szatan mówi coś w stylu "we shall see if you are worthy", czyli zobaczymy czy zasługujesz ( na to żeby pójść do nieba ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mialem pecha i wszedłem do sali w trakcie napisów i przez to stracilem troche radochy z filmu:(Hehe wiecie co? Ja zostałem na napisach koncowych i po napisach jest jeszcze jakby inna koncowka filmu gdzie Constantine przychodzi na grób tego chłopaka. :dTaka ciekawostka.
Napisano Ponad rok temu
A Gabriel był żałosny... Wolałem Walkena w "Armii Boga"... A sam film niezły, klimat miał, a numer z gumą do rzucia nieprzecietny (szelest paczki.. no tak, niczego się nie nauczył a tu... ).
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kilka supermacro...
- Ponad rok temu
-
Gala Bushido
- Ponad rok temu
-
Sporty walki w Eurosporcie
- Ponad rok temu
-
Pakistan MA;) (bilang.com)
- Ponad rok temu
-
Parę linkow
- Ponad rok temu
-
TEKKEN5
- Ponad rok temu
-
Discovery Civilisation - cos dla militarnych maniakow
- Ponad rok temu
-
Jet Li rodzinnym bohaterem w czasie azjatyckiego Tsunami.
- Ponad rok temu
-
Zatoichi - czy warto?
- Ponad rok temu
-
wypasiona kobita
- Ponad rok temu