Wiatrówka - Kałasznikow 4,5 mm
Napisano Ponad rok temu
W ciągu dnia i tak mi puszka śrutu zejdzie, boję się pomyśleć co by było gdybym miał szybkostrzała wiatrówkowego.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jeżeli znacie jeszcze jakieś do 200zł to podajcie linki
pozdrawiam< i mam nadzieje że nie złamałem regulaminu podając te strony :? >
Napisano Ponad rok temu
Po krótce to jest tak, kupujesz norkonię i cieszysz się z taniej wiatrówki, po kulku strzelaniach dochodzisz do wniosku że straciłeś 200zł. a całe te wiatrówki to gówno.
Inaczej jest kiedy wydasz więcej kasy, lub ew. kupisz używaną (bądźmy szczerzy za 200zł. w średnim stanie) dobrą wiatrówkę. Z początku jesteś trochę nie w sosie bo albo wyałeś wiecej niż na norkonie, albo twój sprzet wygląda jak 2 dup zza krzaka, ale po kilku strzelaniach już zaczynasz myśleć jaką optykę możnaby do sprzętu dokupić.
Poszukaj na allegro, wiatrówek za tą kasę, unikaj norkonii, liderów, tanich hatsanów i masowo wystawianych aukcji z wiatrówkami kóre mają "okazja" w nazwie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz dlaczego na wszystkich forach wiatrówkowych powtarza się wciaż żeby nie kupować tzw. chinek tj. wiatrówek z norkonia (mimo że "germany") b1-b4 i w góre, żadnych masterów itp.
Po krótce to jest tak, kupujesz norkonię i cieszysz się z taniej wiatrówki, po kulku strzelaniach dochodzisz do wniosku że straciłeś 200zł. a całe te wiatrówki to gówno.
Inaczej jest kiedy wydasz więcej kasy, lub ew. kupisz używaną (bądźmy szczerzy za 200zł. w średnim stanie) dobrą wiatrówkę. Z początku jesteś trochę nie w sosie bo albo wyałeś wiecej niż na norkonie, albo twój sprzet wygląda jak 2 dup zza krzaka, ale po kilku strzelaniach już zaczynasz myśleć jaką optykę możnaby do sprzętu dokupić.
Poszukaj na allegro, wiatrówek za tą kasę, unikaj norkonii, liderów, tanich hatsanów i masowo wystawianych aukcji z wiatrówkami kóre mają "okazja" w nazwie
Swięte słowa , jęśli ten Yunker czy jak mu tam kosztuje 1800, dobra 1200- to srał go pies ,
panowie za tą kase mamy wiatróweczkę jak sie patrzy Hw30, Hw50 do 1200 , Hw 95,98,77,97 , AA tx 200 w wersji MK3 oraz TX i parę innych do 1800pln z których naprwadę przyjemnie sie strzela , a Yunker na ściane tak, jak ktoś ma za duzo pieniądzorków, ale do strzelania bucheche , niestety wiatrówka wyglądem nie strzela i nie oszukujmy sie ,Slawia ( nówka za 500) dokopie takimu aż mu w pięty pójdzie , ot moja opinia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BFM
- Ponad rok temu
-
Kompendium latarek.
- Ponad rok temu
-
Wiadomość równie dobra: Nowy sponsor Vortalu BUDO
- Ponad rok temu