Majonez 10 fotek + 2 linki tapet
Napisano Ponad rok temu
Mnie się też widzi. 8)
Edyta /za póżno!
Napisano Ponad rok temu
mi on się widzi od dłuższego czasu ...
od tak długiego, że wyście nawet o nim nie słyszeli ...
...
Napisano Ponad rok temu
Ten jest zrobiony ze spreżynówy 4mm.
Chetnie bym go wykrzesał z 5mm albo chociaż 4,5mm jakiejś mniej korodującej stali, może z D2 albo cuś ?.
Jak mi załatwicie stal - to zrobie 3 sztuki po wyjątkowo przyzwoitej cenie - możecie zaproponować jakąś przyzwoitke panowie - zdziercą nie jestem , a i lubie jak sie komu coś podoba - i chętnie naonczas negocjuję :wink:
eśmy z Wojtasem pożegnawszy się skonstatowali iż nie pomnieliśmy obfocić tej sztuki. Została na następną okazję...
Napisano Ponad rok temu
Całkiem, całkiem wykonanie, pomijając, że minimalnie za płytka.
Napisano Ponad rok temu
Żebyście do niego pochwę widzieli.
Całkiem, całkiem wykonanie, pomijając, że minimalnie za płytka.
Wojtas! Nie przy ludziach.....
Golmen - jak cóś wydumasz lub zabierzesz sie za zamówienie dla kogoś , to mimochodem podeślij cenniczek . :wink:
Napisano Ponad rok temu
A cena - nie wiem - ile to warte by było, myślę że w hurcie promocyjnie byśmy się dogadali - dawać mi tu jakieś oferty na priva!
chwilowo jeszcze organizuje koppo sticki z tytanu dla paru chłopa co chcieli, więc mam łeb zajęty różnymi głupotami, ale jak to zamknę, mogę strugać nożyki - ktoś by to potem do VIS-a rzucił i by były. W D2 chyba nie byłoby problemu z hartowaniem, chyba, że są odważni na rdzewiejące stale - to Melon ma ofertę - walić do niego czy wie jak to zabezpieczyć tanio ( azotować czy cóś? :? )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie Buck TNT to fajny nożyk, który ogromnie zyskuje po porządnym tuningu
Napisano Ponad rok temu
taaaaa... w sumie to co ja zrobiłem to 1/10 tego co Ty zrobiłeś ze swoim...W sumie Buck TNT to fajny nożyk, który ogromnie zyskuje po porządnym tuningu
to
ale powiem szczerze - mieszane mam uczucia po tym co przeczytałem przy okazji Twojego tuningu.
90% komentarzy jest negatywnych (nie na temat tuningu, ale samego noża) - co każe mi się zastanowić nad swoim zyciem i iść do psychologa jutro o ile nie do psychiatry...
Wiem bowiem, że skoro 10 milionów Polaków kupiło płytę Ich Troje, tzn. że to ja jestem debil że tego nie słucham i źle się z tym czuję.
Tak samo tu, skoro 90 % wypowiedzi leci - cyt.: "ten nóz wygląda jak kupa" - to pewnie wygląda jak dwie kupy, tylko piszący byli delikatni jak zwykle.
A więc skoro wygląda jak dwie kupy, to idę go dzisiaj włożyć pod tramwaj, i obiecuję już nie zamieszczać takiej koprofilii na Forum...
( gdzie ja miałem oczy do tej pory 8O ??? )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wczoraj pozaklejałem wszystkie dziurki w rukochwycie poxiliną , a w ostrzu to wepchnąłem zmięte sreberko z czekoladki "michałek" - i teraz to jest gites nóż, brud się może dostać tylko z góry i z dołu
A i wydostać się mu trudniej będzie ,jak złapiesz już jest Twój!
Napisano Ponad rok temu
A nie prościej było zalać żywicą i zgrabnego fixeda sobie zrobić?
bo Zynik by powiedział - wszak ładny fixed lecz czemuż ma ostrze tak skąpe?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BM Pika w łapach Laserdance'a
- Ponad rok temu
-
maluszki
- Ponad rok temu
-
Nowy pajak
- Ponad rok temu