Kompendium latarek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
plansze na flashlightreviews są dobre, i mają też chyba zdjęcia w pomieszczeniach do porównania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam...no myślę ze nie będzie tak zle..wiadomo iz to jest indywidualna decyzja odnośnie wyboru "światełka"a zdjęcia z pomieszczeń niezawsze oddadzą całą okazałość "światła" dlatego uwazam ze istotne są wszelakiego rodzaju zdjęcia aby móc mieć dość duży pogląd na "sprawę"... :wink:fotki w terenie są dobre o ile robi je ta sama osoba w tym samym terenie tym samym aparatem [ma ktos tyle latarek u nas?] - później się okazuje, że u mnie świerki są ciemniejsze i ktoś kupi złą latarkę i bedzie niezadowolony i .. i ... i ...
plansze na flashlightreviews są dobre, i mają też chyba zdjęcia w pomieszczeniach do porównania
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Wiadomość równie dobra: Nowy sponsor Vortalu BUDO Wiadomość równie dobra: Nowy sponsor Vortalu BUDO- Ponad rok temu 
- 
			 "Taktyczny" dowcip ;-) "Taktyczny" dowcip ;-)- Ponad rok temu 
- 
			 Maxpedition - jacy som? Maxpedition - jacy som?- Ponad rok temu 
- 
			 Nowe SF na TadGear Nowe SF na TadGear- Ponad rok temu 
- 
			 historia mojej miłości do metrotaktycznych nogawek od piżamy historia mojej miłości do metrotaktycznych nogawek od piżamy- Ponad rok temu 
- 
			 Maxpedition Thermite Versipack - mini opis [zdjęcia] Maxpedition Thermite Versipack - mini opis [zdjęcia]- Ponad rok temu 
- 
			 Tani led z ciekawym systemem noszenia Tani led z ciekawym systemem noszenia- Ponad rok temu 
- 
			 paracord, velcro i krylon do broni paracord, velcro i krylon do broni- Ponad rok temu 
- 
			 Nabijanie w butelkę??? Nabijanie w butelkę???- Ponad rok temu 
- 
			 Peak LED zmuszona do zaprzestania produkcji 3-LED i 7-LED! Peak LED zmuszona do zaprzestania produkcji 3-LED i 7-LED!- Ponad rok temu