Roger Gracie & Gracie Barra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Pawel
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale slyszalem, ze niedlugo zawita tam gdzie i ja trenuje... postaram sie porob ic kilka fotek...
a tak przy okazji to fajne zdjecie igora z kolesiem na tle bersekers...
michal... wpadaj do mirka na gale 18... wojtek bedzie w narozniku...
Napisano Ponad rok temu
a co za polacy u niego trenuja...
wszyscy poczatkujacy ze stazem do roku maksymalnie...pierwszego dnia jak poszczedlem wczesniej na poranny trening sytuacja wygladala tak ze przy biurku siedzial roger w kimonie, a na macie obok byly 3 osoby (dwoch polakow i jeden brytyjczyk)...wiec przez przez pierwsze pol godziny na treningu byl 1 brazyljczyk, 1 brytyjczyk i 3 polakow:)
Napisano Ponad rok temu
czego sie nauczyles od rogera?
jaki wrazenie na Tobie wywarl???
moze masz jakies fotki... wklej na forum, albo przyslija na maila...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze ktos sie tam wybiera na lipiec sierpien, w kilka osob byloby mieszkanie tansze;)?
A wybierasz sie tu tylko i wylacznie na treningi czy moze do pracy rowniez ?
Napisano Ponad rok temu
Moze ktos sie tam wybiera na lipiec sierpien, w kilka osob byloby mieszkanie tansze;)?
Na treningi i do pracy tez tylko musze ja znalezc bo bez tego nie dam rady sie utrzymac w Londynie
Widze ze obaj z Sosnowca jestesmy;)
Napisano Ponad rok temu
Z tego co mi wiadomo, to w Londynie można przebierać w Bjj.Mają tam swoje filie, i wspomniana przez Was Gracie Barra, Alliance czy Carlson Gracie Team.Mam pytanie.Którą akademię wybrać?Być może będę w Londynie od lipca do początku października.Wiem, że w Carlson Gracie Team karnet wpisowy kosztuje 30 funtów (+ 70 funtów za miesiąc treningów).Jeżeli macie wiadomości co do cen, to także proszę o wzmiankę.Dzięki.Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Widze ze obaj z Sosnowca jestesmy;)
Ano jestem z Sosnowca jak by nie bylo
Czesc Panowie
Z tego co mi wiadomo, to w Londynie można przebierać w Bjj.Mają tam swoje filie, i wspomniana przez Was Gracie Barra, Alliance czy Carlson Gracie Team.Mam pytanie.Którą akademię wybrać?Być może będę w Londynie od lipca do początku października.Wiem, że w Carlson Gracie Team karnet wpisowy kosztuje 30 funtów (+ 70 funtów za miesiąc treningów).Jeżeli macie wiadomości co do cen, to także proszę o wzmiankę.Dzięki.Pozdrawiam
Co racja to racja akademi BJJ jest tu duzo no ale Londyn tez do malych nie nalezy he he, ja osobscie wybiore Rogegra Gracie, poniewaz juz slyszalem tu od ludzi ze to naprawde dobry trener, jednak ile z tego jest prawdy nie dowiemy sie poki nie potrenujemy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czemu nie moge zmienac swoich postow ?
Napisano Ponad rok temu
i jak sobie z nimi dawales rade???
czego sie nauczyles od rogera?
jaki wrazenie na Tobie wywarl???
moze masz jakies fotki... wklej na forum, albo przyslija na maila...
pozdrawiam
swietny gosc i z super zawodnik, az milo sie patrzy na niego jak walczy, jest bardzo pewny, spokojny, stabilny, systematycznie dazy do celu, dotychczas sparowalem z kilkoma brazolami (m.in. roleta, soca, tarso,orlando machado) i widzialem jak oni walcza z innymi ale najwieksze wrazenie wywarl na mnie roger i jego spokojna pewna kontrola w pozycjach, mialem wrazenie ze ja chyba trenuje jakas inna dyscypline:).....pare fot ze sparingow ponizej:
Napisano Ponad rok temu
A jak u Ciebie ze znalezieniem pracy bylo, ciezko?
Moze rady jakies bo zeby do Londynu pojechac to wczesniej musze prace i mieszkanie znalezc;)
Napisano Ponad rok temu
Czesc Panowie
miesiac treningow w Carlson Gracie Londyn kosztuje 60 funtow a zadnego wpisowego nie ma.
Napisano Ponad rok temu
A jak u Ciebie ze znalezieniem pracy bylo, ciezko?
Moze rady jakies bo zeby do Londynu pojechac to wczesniej musze prace i mieszkanie znalezc;)
ja mialem jeden wielki plus wyjazdu do Londynu, praca na mnie juz czekala oraz mieszkanie, a co do rad, jedna wielka rada, NIE JEDZ W CIEMNO
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Olimp MMA Sport 18.03.05 - Informacje dla zawodników (WAŻNE)
- Ponad rok temu
-
Michał Materla na okładce TOP FIGHTER
- Ponad rok temu
-
Pride Bushido 6 - 03.04.2005
- Ponad rok temu
-
KOSIOR.pl - InfoBank polskiego MMA
- Ponad rok temu
-
Pride Total Elimination 2005; 23 kwiecien