Roger Gracie & Gracie Barra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
PS. Chlopaki ode mnie wkrotce wybieraja sie raczej do Carlosna (taniej).
Napisano Ponad rok temu
mlody 23 lata, ale za to duzy jest:)
pzdr,
Pawel
Napisano Ponad rok temu
Czesc Panowie
Z tego co mi wiadomo, to w Londynie można przebierać w Bjj.Mają tam swoje filie, i wspomniana przez Was Gracie Barra, Alliance czy Carlson Gracie Team.Mam pytanie.Którą akademię wybrać?Być może będę w Londynie od lipca do początku października.Wiem, że w Carlson Gracie Team karnet wpisowy kosztuje 30 funtów (+ 70 funtów za miesiąc treningów).Jeżeli macie wiadomości co do cen, to także proszę o wzmiankę.Dzięki.Pozdrawiam
miesiac treningow w Carlson Gracie Londyn kosztuje 60 funtow a zadnego wpisowego nie ma.
Sorry panowie .Przepraszam za wprowadzanie w błąd.Szczegóły tutaj;
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
K_P
PS. Masz jakies przemyslenia po tej wizycie? (Ale to na priv, zeby inni nie posiadli wiedzy tajemnej :wink: ) na co szcegolnego zwracaj uwage? Jak sobie radza z setkami technik, ktore zawiera bjj? Poradzili jak je selekcjonowac? Co cwiczyc zawsze? Gdzie sa te rubikony, ktorych nie mozan przekraczac? A trening cech motorycznych? Silka, czy nie raczej w strone gimnastyki naturalnej?
Ja zastanawiam sie jak przelamac regres u mnie i moich chlopakow?
Jakos tak samo z siebie sie bierze, ze nasza walka (moze pod wplywem judokow, z ktorymi czasami sparujemy, a ci sa zawsze ciezsi i silniejsi), najczesciej rozgrywana jest w "stylu judockim" i nie ma w niej "gry, luzu, kreacji, improwizacji etc., tylko "pitbulowatosc" - chwycic przyczolek i juz go nie popuscic. Slowem - tylko brutalna walka najprostszymi srodkami o dominacje... To moze i jest dobre ze slabszymi technicznie, czy fizycznie, ale jakos nie rozwojowe (przynajmniej mnie sie tak w tej chwili wydaje).
K_P
Napisano Ponad rok temu
Pawel to on rzeczywiscie musi byc duzy, bo Ty do malych nie nalezysz.
K_P
PS. Masz jakies przemyslenia po tej wizycie? (Ale to na priv, zeby inni nie posiadli wiedzy tajemnej :wink: ) na co szcegolnego zwracaj uwage? Jak sobie radza z setkami technik, ktore zawiera bjj? Poradzili jak je selekcjonowac? Co cwiczyc zawsze? Gdzie sa te rubikony, ktorych nie mozan przekraczac? A trening cech motorycznych? Silka, czy nie raczej w strone gimnastyki naturalnej?
Jakos tak samo z siebie sie bierze, ze nasza walka (moze pod wplywem judokow, z ktorymi czasami sparujemy, a ci sa zawsze ciezsi i silniejsi), najczesciej rozgrywana jest w "stylu judockim" i nie ma w niej "gry, luzu, kreacji, improwizacji etc., tylko "pitbulowatosc" - chwycic przyczolek i juz go nie popuscic. Slowem - tylko brutalna walka najprostszymi srodkami o dominacje... To moze i jest dobre ze slabszymi technicznie, czy fizycznie, ale jakos nie rozwojowe (przynajmniej mnie sie tak w tej chwili wydaje).
K_P
on wazy jakies 97 ja 80:) ale to nie ma oczywiscie znaczenia, on moglby wazyc nawet 60 a i efekt sparingow bylby taki sam....reszta na priv;)
Napisano Ponad rok temu
jest zawodowym masakratorem
Napisano Ponad rok temu
Pawel to on rzeczywiscie musi byc duzy, bo Ty do malych nie nalezysz.
K_P
K_P
Nie wiem dlaczego ale nie moge wysylac prywatnych wiadomosci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wrzuć jeszcze paręjak możesz.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koleś prowadzi thaia u Rogera..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Olimp MMA Sport 18.03.05 - Informacje dla zawodników (WAŻNE)
- Ponad rok temu
-
Michał Materla na okładce TOP FIGHTER
- Ponad rok temu
-
Pride Bushido 6 - 03.04.2005
- Ponad rok temu
-
KOSIOR.pl - InfoBank polskiego MMA
- Ponad rok temu
-
Pride Total Elimination 2005; 23 kwiecien