A Ty lepszy?Jak sępy !
Miejmy nadzieje ze sponsor ugnie sie pod presja :wink:Gdzie ten konkurs i jak wygrać ?
Napisano Ponad rok temu
A Ty lepszy?Jak sępy !
Miejmy nadzieje ze sponsor ugnie sie pod presja :wink:Gdzie ten konkurs i jak wygrać ?
Napisano Ponad rok temu
Nie chce nikogo podpuszczac, ale nowy sponsor to dobra okazja na nowy konkurs z nagrodami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ceny nie moja poprzeczka w najbliższym czasie ale za to ujęliście mnie technologią za serce (zresztą - pisałem do Was maila w tej sprawie nawet )
Od strony technicznej i GUI to jeden z najlepszych sklepów jakie odwiedzałem - oby przełożyło się to na sprzedaż, czego z całego serca życzę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z Pecado. Naprawdę fajna, profesjonalnie zrobiona witryna. Sposób prezentacji i wyboru poszczególnych artykłułów kojarzy mi sie z wyborem ostrzętu z niektórych grach komputerowych. Interesujący pomysł. Opisy bardzo dobre. Ciekawy design, możliwość stopniowego powiększania poszczególnych zdjęć. Ogólnie wrażenia - bardzo dobre. Na pewno będę Was odwiedzał. Na pewno także polecał innym wizytę na Waszej stronie. Powodzenia na starcie. :peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i wzial i znikl nasz nowy sponsor...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może zmienia logo 8O i przygotowuje konkurs dla budowiczów...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
IMHO wszystkie zniknelySerdeczne dzięki za czujność.
Nie wiem dlaczego logo na dole zniknęło, zaraz spróbuje to wyjaśnić.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu