Pieniądze na diete ?
Napisano Ponad rok temu
Z kąd macie pieniądze na diete ?
Ja jeszcze niemam diety tylko sie zdrowo odżywiałem i dużo jadłem i niemiałem kasy.To wszystko wychodzi bardzo duzo.Macie jakies bogate rodziny,rodzice sponsorują diete czy jak ?
Ja wydaje wszystko na żarcie i lipa jest czasami juz niemam nic i niemam co sie naźreć a chleba niebede jadł
Nie wspominając o suplach i sprzęcie, a karnet jeszcze drożej wyjdzie na profesionalną...
Pisać
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Ulotki na sztuki jak nosisz to jest nieźle. Pare godzin to zajmuje, i 50zł wpada, dwa razy w miesiącu tak latasz, i masz kasę A tak to oszczędzać trzeba jak coś wpadnie
-W roku szkolnym nie bedzie mowy bo 3/4 dnia bede w szkole nie wspominając o reszcie czynnosci ktore mi zajmą pełno czasu takich jak trening gotowanie nauka itd.
-50zł to mi na jakies 3dnmi zarcia starczy
-Dwa razy w meisiacu to bym miał tylko stówke ...
-Co do oszczedzania ,wydaje wszystko na jedzenie.
Napisano Ponad rok temu
ryż - jak dla mnie tanizna
ziemniaki - to samo
jajka - akurat mam u siebie kurki
piers z indyka i kury - to jest wiekszy wydatek ale w koncu nie az tak wielki
platki owsiane - nie sa drogie
twarog - to akurat sam kupuje ;p od ciotki ale i tak drogo wychodzi
mleko - nie jest drogie
weglowodany dostarczasz latwiej bo i sa tansze, gorzej z bialkiem ktorego cena czasem przekracza nasze mozliwosci, tluszcze podobnie
sniadanie obiad i kolacje raczej idzie zaplanowac, posilek po treningowy rowniez najgorzej dla mnie to 2 i 3 posilek kiedy jestem w szkole
co do kasy - poducz sie troche z infy, rob jakies witryny przerabiaj foto w PS da na tym sie zrobic interesik
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
To tanie to tanie a razem sie zbiera i to dużo a jak ktoś nie pracuje i nigdzie nie zarabia to jest to problem wiem z własnego doświadczenia.
Vandamme - jak tu pracowac skoro od 6 do 17 jest sie w szkole i zostają 4 godziny na trening 3 posiłki nauke i lekcje bo o 21 max 22 trzeba isc w kime zeby sie wyspac w miare
Jak ktoś jest dorosły i utrzymuje tylko siebie ma dobra robote to owszem dieta nie jest droga ale w tym temacie mowa o niepełnoletnich
Napisano Ponad rok temu
Vandamme - jak tu pracowac skoro od 6 do 17 jest sie w szkole i zostają 4 godziny na trening 3 posiłki nauke i lekcje bo o 21 max 22 trzeba isc w kime zeby sie wyspac w miare
robienie stronek to przyjemnośc a pozycjonowanie ich to też sztuka a nawet droga sztuka, jeśli poświeciłbyś 40 minut dziennie w ciagu miecha na robienie takiej stronki i jej pozycjonowanie to można ją sprzedac tak jak kolega wyzej pisal za ok 500 zł może nawet wiecej
tyle to spokojnie na diete starczy
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tymi witrynami wątpie żeby wypalilo nieznam sie na tym zreszta niemam farta do interesów i czasu zabardzo tez niebedzie ,szkoła gdzieś daleko teraz technikum czasu poprostu nic.Jeszcze bede wcinał w jakims pudełku zarcie i w szejkeże bialko w szkole ludzie pomyślą ze jakis walnienty jestem a teraz jest pełno zj***w ...
Hiti z tą pracą to troche lipa może roznoszenie ulotek niejest najgorsyz pomysł ale restauracji to tu zaduzo niema mieszkam na zadupiu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak u ciebie ale ja jak bym nie mial dobrze platnej pracy to bym sprzedawal ziolo...nie wiem czy by roslo bo nasionka mam za free,ostatnio kolo 90 dostalem ;d ale nawet zajade do czech ,tam tanio kupie a w polsce 2x drozej sprzedac mozna ;p.ofc nie zachecam do dilowania ale nawet na sprzedarzy saa mozna zarobic,
albo sprzedarz roznych lekow tylko na recepte...jak nie mozna legalnie to co poradzisz,wystarczy miec znajomosci ;p
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja teraz wpadłem na moim zdaniem dobry . BD kupował stare siemensy typu s65 cxt70 c65 i troche je ztuninguje (nowy soft patche,elfy)i później na allegro 2x drożej . teraz za 50 zł kupiłem s65. dodam obsługe mp3,,możliwość grania w gry nes,game boy, podkręce procek zmienie menu wgram lepsze stery aparatu,oraz inne pierdoły (obsługa pdf,waw 48khz,doc,txt,odtw Dvix, xviD) i na allegro wystawie za minimum 100zł. Napewno ktoś sie skusi na taki zarazem kultowy i multimedialny fon
Użytkownik us_strike edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
handel ziolem to wydaje sie proste, ale wkopac to sie w tym ladnie moznakoszeni trawnikow.odsniezanie,inne prace domowe...daj se ogloszenie do lokalnej gazety ze podejmiesz prace na weekendy albo np do domu...(cos w stylu skladania dlugopisow ;d).moze akurat...
nie wiem jak u ciebie ale ja jak bym nie mial dobrze platnej pracy to bym sprzedawal ziolo...nie wiem czy by roslo bo nasionka mam za free,ostatnio kolo 90 dostalem ;d ale nawet zajade do czech ,tam tanio kupie a w polsce 2x drozej sprzedac mozna ;p.ofc nie zachecam do dilowania ale nawet na sprzedarzy saa mozna zarobic,
albo sprzedarz roznych lekow tylko na recepte...jak nie mozna legalnie to co poradzisz,wystarczy miec znajomosci ;p
pzdr
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik VanEyden edytował ten post Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w