Maxpedition - jacy som?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o obycie i traktowanie klienta. Rzeczowi, pomocni, czy leja na wszystko i wszystkich. Bo wyslalem juz dwa maile bezpoerednio do nich i zero odpowiedzi. Nie wiem, czy wina sieci, kompa (bo mam tu takowe niespodzianki ostatnio :roll: ), czy... mojego "brolken pakistan inglisz"
Wyślij zapytanie do polskiego autoryzowanego dealera Maxpedition, domniemam, że udzieli wszystkich informacji 8)
Napisano Ponad rok temu
No przeca chopa ni ma do polowy marca. Harnasiuje kajsik w Taterach.Wyślij zapytanie do polskiego autoryzowanego dealera Maxpedition, domniemam, że udzieli wszystkich informacji 8)
Napisano Ponad rok temu
No przeca chopa ni ma do polowy marca. Harnasiuje kajsik w Taterach.Wyślij zapytanie do polskiego autoryzowanego dealera Maxpedition, domniemam, że udzieli wszystkich informacji 8)
To inaczej. Pisałem do Maxpedition (ok pół roku temu) zapytanko - bez odzewu 8) (a ja ich FatBoyka tak wychwaliłem :wink: :wink: :wink: - niewdzięcznicy)
Napisano Ponad rok temu
To masz dealerów gdzie indziej.
A jeśli chodzi o stany, to na ebayu kupisz, na entrygear czy na tadgear
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowe SF na TadGear
- Ponad rok temu
-
historia mojej miłości do metrotaktycznych nogawek od piżamy
- Ponad rok temu
-
Maxpedition Thermite Versipack - mini opis [zdjęcia]
- Ponad rok temu
-
Tani led z ciekawym systemem noszenia
- Ponad rok temu
-
paracord, velcro i krylon do broni
- Ponad rok temu
-
Nabijanie w butelkę???
- Ponad rok temu
-
Peak LED zmuszona do zaprzestania produkcji 3-LED i 7-LED!
- Ponad rok temu
-
Surefire E2e-nowa odsłona???
- Ponad rok temu
-
SureFire A2 Aviator... moja miłość
- Ponad rok temu
-
Zasilanie Streamlight JR
- Ponad rok temu