Dzwony bijom, trombki trombiom, dancing girls are...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No toz przeciez juz tam kiedys pisalem, ze sie probowalem z Pinnacla Sebenzom leczyc.Hehe. Rybak a probowales sie leczyc? :wink: slyszalem ze na Benchmade'olizm najlepiej skutkuja antybiotyki CRK!
Ni chooja nie dalo rady
Ale moze niedlugo mi sie z tego Pinnacla uda wyleczyc... Mini Skirmishem...? :peace:
A mini Grippi zajebisty nozyk jest, juz go troche przeczolgalem. D2 tez sie na razie sprawuje, jak w duzym - zero sladow, ze cos cial. Dalej ostry jak cholera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale Sebenza - a czas macania i obracania na wszystkie strony to ja juz chyba moge liczyc w godzinach pomalu - mi sie niestety nijak w reku nie chce ulozyc, a Pinnacle sie klei jak Griptilian.
Kropka.
Napisano Ponad rok temu
A jak serio mowimy to ci powiem ze mnie sie ten pinnacle bardzo podoba i jak bede mial okazje to go zakupie...co do ergonomii sebenzy to masz racje - sa noze z lepsza choc moja dlon nie narzeka. Nie za duzy offtopic? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ja i docinki...?No juz spodziewalem sie goracych docinkow...ech rybak zawiodles mnie :wink:
No wiesz... :roll:
Mnie sie pytasz? To Ty tu przeciez modem jestesA jak serio mowimy to ci powiem ze mnie sie ten pinnacle bardzo podoba i jak bede mial okazje to go zakupie...co do ergonomii sebenzy to masz racje - sa noze z lepsza choc moja dlon nie narzeka. Nie za duzy offtopic? :roll:
A Pinnacli ostatnio pare bylo i u nas na ebayu i w Stanach. W roznym - nomen omen - stanie
Z ciezkim sercem ale sobie odpuscilem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sebenza
- Ponad rok temu
-
Kilka tapetek
- Ponad rok temu
-
TR TUK2