TR TUK2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gratulacje,sebcia też mniam mniam classic tak jak lubię
piękne fotki-tak trochę offtopicowo,ale może nie do końca-czym robiłeś te zdjęcia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Te prążki po szlifie wyszły tylko na fotach czy są naprawdę takie? W innych nozach Trace'a które miałem w łapie nie były aż tak widoczne.
Napisano Ponad rok temu
Coraz bardziej mi sie podobaja fixedy o tych rozmiarach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na niektorych fotkach jak odbija sie swiatlo od szlifu to sa bardzo widoczne(celowo) ale normalnie...ciezko mi odpowiedziec, to po prostu laser-cut jak w np. spyderco...Te prążki po szlifie wyszły tylko na fotach czy są naprawdę takie? W innych nozach Trace'a które miałem w łapie nie były aż tak widoczne.
Napisano Ponad rok temu
Focilem c-5060 ale szczerze mowiac aparat przy takich zdjeciach nie jest az tak wazny...
niby tak...w tanich cyfrakach normą są słabe matryce,które nie radzą sobie z dużymi kontrastami.I na zdjęciach wychodzi to tak jakby się wkleiło fotografowany przedmiot w jakimś programie graficznym w uprzednio zrobione ujęcie tła(sam firmware też ma duże znaczenie,ale nie rozwiąże problemu słabej matrycy-i nie mam tu na myśli niskiej rozdzielczości-to zupełnie inne kwestie).Sam używam ola(taki jeden emerytowanu ultra zoom) i problem dotyczy takze tego aparatu.A ,że zobaczyłem tu kilka bardzo kontrastowych ujęć pozbawionych tego problemu bardzo zapragnąłem poznać sprzęt zdolny do takich osiągnięć.Teraz wiem,ze jak nie pozwole sobie na lustrzaka to zakupie ola 5060 lub jak starczy kasy 8060
A odnośnie rozmiarów nożyka to są jak dla mie idealne na fixed edc.Jak sie nie zalapie na konusa to sprawie sobie wlasnie cos podobnego.
Napisano Ponad rok temu
Najpierw Piter z Lochsa i CPS teraz te fotki. Apetyt rośnie, chciałoby sie posmakować i tego i tego i... Ale na rachunek w takiej restauracji może kasy nie styknąć i co wówczas?
Napisano Ponad rok temu
ok ja mam pytanie, skad masz ta spoko naszywke USN ?
jolly roger SEALsow wyglada zupelnie inaczej :wink:
Napisano Ponad rok temu
ok ja mam pytanie, skad masz ta spoko naszywke USN ?
jolly roger SEALsow wyglada zupelnie inaczej :wink:
ten jolly roger SS wyglada zupelnie inaczej...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MT Mini Socom Elite
- Ponad rok temu
-
Misja.
- Ponad rok temu
-
Strider CPS na piątkowe przedpołudnie
- Ponad rok temu