MT Mini Socom Elite
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może trochę wrażeń z użytkowania na strzelnicy? I kilka słów jak się nóż sprawuje?
Napisano Ponad rok temu
Nóż jak nóż, ale P99 miodeczek czysty!!
Może trochę wrażeń z użytkowania na strzelnicy? I kilka słów jak się nóż sprawuje?
A proszę bardzo.
Przesiadka na P99 po wcześniejszym użytkowaniu nieśmiertelnego P64 i trochę mniej popularnego P83. Porownanie?Brak! Bo w tej materii po prostu nie ma co porównywać.
W skrócie:
-zajebista ergonomia, przynajmniej jak na moją raczej niewielką dłoń, przy standardowej seryjnej tylnej nakładce chwytu,
-magazynek 16szt (bez komentarza :twisted: ), amunicja 9mm Luger a nie Makarov,
-mozliwość zwolnienia zamka z tylnego położenia kciukiem (chociaż P83 też ma) i magazynka,
-wyraziste, łatwe do zgrania przyrządy celownicze, po prostu podnosisz pistolet, przymierzasz i naciskasz spust,
-przy pierwszym strzale spust ma ponad dwa razy dłuższą drogę,po kolejnym już krótką,czasem może denerwować, ale jeżeli przygotowujesz się, a nie z zaskoczenie wyciągasz i strzelasz, to możesz przed pierwszym strzałem "skrócić" spust,
A jeżeli chodzi o samo strzelanie, to jest celny i przy odrobinie wprawy szybki. Umieszczenie np. dwóch szybkich dubletów w dwóch celach to moment (jest też na to pewien prosty patent,którego nauczyli mnie przy Glock'u,a tu też się sprawdza).
Nie wiem generalnie co Cię konkretnie interesuje, jak coś to pisz tu lub na priv.
A odnośnie MiniSocoma zostało już wiele napisane, więc ograniczę się do jednego: zajebisty!
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
fajny klimat gratuluje zabawek
Napisano Ponad rok temu
Ja również gratuluję zabawek.
Napisano Ponad rok temu
no to ja starszy model na tle starszego munduru
kajdanek nie wyciagam bo futerkiem obszylem :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-