Dla wędkarzy.
Napisano Ponad rok temu
Sam się wkręciłem w wędkarskie klimaty poprzednimi fotkami, więc teraz już stricte wędkarsko.
Miłego oglądania.
Napisano Ponad rok temu
Z jakiej stali jet nozyk? Można gdzieś go kupić, jeśli tak to po ile?
Napisano Ponad rok temu
Ładna kolekcyjka wobblerów :-) . Eh, mój spining kurzy się na strzychu :? .
Z jakiej stali jet nozyk? Można gdzieś go kupić, jeśli tak to po ile?
To tylko część średniaków, mam jeszcze sporo dużych, trochę bardzo dużych i mnóstwo małych i maleńkich.
Co do nożyka, to kupiłem go parę lat temu w Berlinie, niestety pudełko wyrzuciłem, a stalami jeszcze się nie interesowałem, więc nie wiem z czego jest zrobiony. Pewnie w googlach można znaleźć.
A na ryby i tak biorę raczej uniwersalne noże niż fileciaki, bo ryby wypuszczam, a fileciakiem roboty obozowo-outdoorowe średnio można wykonywać.
Napisano Ponad rok temu
Wedkarzem to ja za specjalnym nie jestem (moje doswiadczenie kończy się na leszczynowym kiju żyłką, spławikiem i haczykiem) ale czasem coś tam wyhaczę.
A rybki uwielbiam.
Napisano Ponad rok temu
No cóż, mój bardziej marketingowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale popieram Wojtasa, że takie klingi mają konkretną specjalizację i do obozowych robótek, to tak średnio. Również noszę na rybki noże bardziej ogólnego zastosowania, a czasem nawet multitoola, bo mogę nim zębatego wychaczyć.
Co nie zmienia faktu, że dla wielu z nas, mają one w sobie wiele piękna.
Napisano Ponad rok temu
No i ostry jest (a raczej był) jak cholera.
Ostatnio znajomy miał problemy z pocięciem bloku pasztetu (w takiej srebrnej foremce) przy pomocy tępego kuchenniaka. Pożyczyłem mu na chwilę Martiinii. Wlazł w przypalony pasztet jak w masło i wyszedł po drugiej stronie foremki pomiędzy palcami kumpla. Na szczescie pomiędzy a nie na przykład na ścięgnach.
Ktos ma jeszcze jakieś foty swojego fileciaka?
Napisano Ponad rok temu
A na ryby i tak biorę raczej uniwersalne noże niż fileciaki, bo ryby wypuszczam,
:peace: :-)
A na muchę nie łowisz?...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A na ryby i tak biorę raczej uniwersalne noże niż fileciaki, bo ryby wypuszczam,
:peace: :-)
A na muchę nie łowisz?...
Niestety nie mam aż tyle czasu aby próbować nwej techniki, choć połowy jelcy na muchę muszą być bardziej emocjonyjące niż na spining.
Na pewno potrzebujesz takiego "persiana".Nozyki o takim kształcie wogole mi nie podchodza. Ale szacunek za zdjecia Wojtasa i Wysza. Patrzac na takie fotki to złapałem sie na tym ze zaczalem sie zastanawiać czy przypadkiem nie potrzebuje takiego nozyka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam ledwo dwie buteleczki zdobyłem. I nie mam zielonego pojecie gdzie w Polsce kupić. Kiedyś w Pewexach były.
Jakbys miał jakieś źródło to proszę o priwa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SRK w kydex'ie od PiteraM...
- Ponad rok temu
-
Spike.
- Ponad rok temu
-
Miejski fixed EDC ;)
- Ponad rok temu
-
noże z japońskim oplotem
- Ponad rok temu
-
Tlimowy Voyt-ass
- Ponad rok temu
-
Paramili - pol zartem, pol serio ;)
- Ponad rok temu
-
loco w fosolu
- Ponad rok temu
-
Dla milosnikow Kukri
- Ponad rok temu
-
Jeszcze pare fotek takiego jednego malego nozyka ;)
- Ponad rok temu
-
Atak Pająków
- Ponad rok temu