turniej o puchar prezesa PZMT 27 luty krk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..pozdrowionka..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i już po... właśnie złożyłem ring i na razie nie mam siły coby szczegóły zapodać ale ogólnie mocno było... walki ostre a poziom... no Dobry a nawet lepszy
..a od kiedy to sedzia ring składa.. nie ma sie od tego ludziów?? xxx
Napisano Ponad rok temu
Trudno :twisted:
Ale - impreza udana dlatego też nie ma co na wydarzenia pooźniejsze narzekać.
Kilka kategorii wagowych to mamy (w sensie w Polsce) tak obsadzone że .. nic tylko pozazdrościć. I miło popatrzyć na walki
Strasznie żałowałem że finał "67-" nie doszedł do sqtq. W finale na ring wyszedł tylko zawodnik Serafina (nie chcę pomylić ale... Michał Sycha a przeciwnik z powodu kontuzji wycofał się (no nie miał lekkiego przeciwnika w półfinale - Olsztyn Olsztyn - a do tego na deski w I rundzie poszedł. Pozbierał się, wygrał ale do finału się już nie dało )
"60-" -> tu rywalizacja była bardzo zacięta i trzeba powiedzieć że poziom naprawdę niesamowity
"63.5-" -> zreszta... tu tak samo finałowa walka Grzegorza Paczkowskiego (który w półfinale miał przeciwnika baaaardzo ciężkiego - naprawdę super mobilny a taka torpeda i speed w łapach że aż strach) z Białorusinem wywołała naprawdę mocne emocje... (u widzów i nie tylko ) (na marginesie - takiego "loozaka" jak ww Białorusin to jeszcze na ringu nie widziałem)
Pięknie zaprezentowały się dziewczyny - myślę że już na MP będzie parę takich walk ze strony płci "słabej" że niektórzy "mocni" homo sapiens będą zazdrościć
Po raz pierwszy trafili do nas zawodnicy - oops - zawodnik z Węgier. Pojawił się i miał pecha bo trafił na Piotra Lepicha i "niestety" przegrał. A Piotr kategorię "91-" wygrał
Zasadniczo było pięknie. I z imprezy na imprezę poziom pnie się tak w górę że raczej przypadkowych "fajterów" to nie ma co oczekiwać.
NIc tylko czekać na następną imprezę
Pozo
Napisano Ponad rok temu
Byl ktos jeszcze? Moze jakies fotki?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ból głowy
- Ponad rok temu
-
Adresy Hubów niech każdy wrzuci swoje 3 gr :)
- Ponad rok temu
-
Krzysztof "Diablo" Wlodarczyk
- Ponad rok temu
-
Specjalizacja MUAY THAI - kurs insruktora sportu
- Ponad rok temu
-
Formowanie szczęki bokserskiej
- Ponad rok temu
-
million dollar baby