Miejsce do rzucania nozem w Wawie :)
Napisano Ponad rok temu
najchetniej gdzies bliko ochoty lub stacji metra, wszelkie sugestie mile widziane
Napisano Ponad rok temu
a w dodatku podobno rzucanie nozem to wykroczenie czy cos
Nie, nie jest to wykroczenie. O ile nie rzucasz nożem do kogoś spotkanego na peronie metra, w drzewo rosnące obok ulicy, itp. itd.
Napisano Ponad rok temu
PS- klej powinien być sprężysty (butaprem itp ) ,żadnych żywic ,bo za twarde .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnia stacja metra - Kabaty, potem 5 minut spacerkiem do lasu. Na pewno znajdziesz jakies martwe drzewo...najchetniej gdzies bliko ochoty lub stacji metra, wszelkie sugestie mile widziane
Napisano Ponad rok temu
bo piwnicy raczej nie znajde
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowy i przy okazji tozmowy o nożach do rzucania to jak myślicie jaki nóż jest najlepszy i względnie tani ? ( mam kłopot z wyborem ). Zastanawiałem się nad [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Znacie jakiś dobry sklep ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja rzucałem z bliska z łapy bez obrotu , z dalszej odległości na obrót 180 stopni . Z daleka to zawsze była loteria z przewagą " gdzie się to k... .odbiło" .
Zasadniczą zaletą jest jednak to ,że OSA nie łamie się przy nieudanych rzutach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale w temacie - tym sie bardzo dobrze rzuca. Masa jest proporcjomalna do długości noża - a co za tym idzie - da sie tym nieźle zamachnąć (stosunkowo niezły moment obrotowy) co daje nożowi pokaźną początkową energie kinetyczną - czego brak np. Osie - bo jest krótka....no i z racji profilu ostrza NDR b.dobrze sie wbija.
I DOBRA RADA - NIE UCZ SIĘ (JEŚLI TO TWOJE POCZĄTKI) NA B.KRÓTKICH DYSTANSACH -MNIEJSZYCH NIŻ 3m BO MOZESZ NIE ZDĄŻYĆ Z UNIKIEM JAK NÓŻ SIĘ ODBIJE ....i trafisz do gazet
Napisano Ponad rok temu
Potrafi ktoś z odległości 5m po przewrocie wprzód wyjmując nuż z za pasa rzucić w cel trafiając tak aby nóż się wbił ?
Napisano Ponad rok temu
Potrafi ktoś z odległości 5m po przewrocie wprzód wyjmując nuż z za pasa rzucić w cel trafiając tak aby nóż się wbił ?
A po co? 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
motylek z Carbon V
- Ponad rok temu
-
Kto ma większego niż ja? :)
- Ponad rok temu
-
Miejski fixed EDC.