Casio bojowy
Napisano Ponad rok temu
Solidny kawał stali.
Pomyslałem sobie że przy dobrym ułożeniu mógłby służyć jako niezły kastet.
Czy ktoś robił już takie eksperymenty z zegarkami?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale tak poważnie pytasz? Naprawdę myślisz, że znajdzie się tu ktoś, kto wydał kilkaset złotych na dobry zegarek po to, żeby używać go jako kastetu 8O i jeszcze się tym pochwali ? Poszukaj raczej w dziale "Ulica", tam czasem wpadali tacy "inteligentni inaczej", ale chyba AdamD ich pozniechęcał ;-) .
A zauważyłeś że to jest G Shock i powinien całkiem dużo wytrzymać.?
Napisano Ponad rok temu
Ta, kumpel mial zegarek z napisem G-Shock, lux, polerka, extra czasomierz. Nie zdjal raz na trening. Bach, mnie boli reka, on nie ma szybki. Tyle.A zauważyłeś że to jest G Shock i powinien całkiem dużo wytrzymać.?
Napisano Ponad rok temu
Choc z drugiej strony Seiken pisal, jak swoim Panerai (bodajze) o sciane rzucal - jednak P. to juz jest zupelnie inna polka cenowa.
Napisano Ponad rok temu
Solidny kawał stali.
Pomyslałem sobie że przy dobrym ułożeniu mógłby służyć jako niezły kastet.
A opisy czytać umiesz? To plastik, tylko bransoleta jest stalowa. Wszystkie zegarki z synchronizacją radiową muszą mieć obudowę z tworzywa. Jednorazowy kastet za ponad 1000 zł :nie:
Napisano Ponad rok temu
A nie zauważyłem.A opisy czytać umiesz? To plastik, tylko bransoleta jest stalowa. Wszystkie zegarki z synchronizacją radiową muszą mieć obudowę z tworzywa. Jednorazowy kastet za ponad 1000 zł :nie:
Facet w sklepie mówił, że całość jest stalowa i takie sprawiał wrażenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do czego zmierzam, reklamom bym nie ufal, a zagarek jako kastet to moim zdaniem zly pomysl.
Napisano Ponad rok temu
Napisałem tylko ,że gorsze Casio wytrzymywało chamskie traktowanie ,więc logicznie rzecz biorąc ,to z wyższej półki powinno być mocniejsze . Zresztą jako stary użytkownik Foresterów ,poza jednym urwanym teleskopem ,mogę się o Casio wypowiadać wyłącznie dobrze .
PS- nie ufam reklamom ,inaczej dawno bym farbował włosy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Casio nie mialem, ale znam takiego jednego Admina, co sobie bardzo chwali...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki aparat w teren?
- Ponad rok temu
-
Pomóżcie...pilnie potrzebny tactital-edc 2in1 led light
- Ponad rok temu
-
Nie idź w teren bez....
- Ponad rok temu