Aktualne fotki Arnolda Schwarzeneggera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wez ty sie zastanow co mowisz tez by mu spadlo chyba jest juz stary i nic dziwnego ze tak wyglada on ma ponad 60 latnie był chudy był średniej postury.. po prostu po koksie bez treningu wszystko spada.. po normalnych odżywkach na pewno teraz by nie wyglądał tak jak wygląda <!-- s:!: --><!-- s:!: -->
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mój dziadek ma 56 lat nigdy nie ćwiczył i lepiej wygląda bez koszulki <!-- s;) --><!-- s;) -->
no dokładnie kolego mój dziadek ma 86 lat i też ładnie sobie wygląda
Napisano Ponad rok temu
Kto to K....A wymyślił żę Arnold Schwarzenegger brał sterydy co?? brał je w początkowym statium bardzo krótko bo wtedy były legalne, poszukajcie sobie artykułów i poczytajcie, a jeśli powiecie że to nie prawda co piszą , to tak samo że koksował dowiadujecie się z jakichś źródeł nie wiadomo czy wiarygodnych..
Dobry tekts chyba wrzuce go sobie w ramke " Kto to K....A wymyślił żę Arnold Schwarzenegger brał sterydy co?? ". Poprostu bral jak byly legalne a Kwasnieski palil trawe ale sie nie zaciagal
W Meksyku saa sa legalne wiec poprostu jechal sobie raz na jakis czas i siedzial tam 26tyg a pozniej wracal do USA i znowu saa byly nielegalne
Jak chcesz podyskutowac na w/w temat to zapraszam ! Cykle Arnolda: Metanabol do 100mg/dziennie, Primabolan do 1000mg/tydz itd
Napisano Ponad rok temu
wez czlowieku zamknij sie w piwnicy z takimi tekstami masz racje arnold na samym ryzu to wszystko zrobilKto to K....A wymyślił żę Arnold Schwarzenegger brał sterydy co?? brał je w początkowym statium bardzo krótko bo wtedy były legalne, poszukajcie sobie artykułów i poczytajcie, a jeśli powiecie że to nie prawda co piszą , to tak samo że koksował dowiadujecie się z jakichś źródeł nie wiadomo czy wiarygodnych..
pozdro
ludzie nie piszcie glupot !!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
A sterydy oczywoiscie ze bral, nie mam watpliwosci, ale i tak wygladal o wiele bardziej estetycznie od WSZYTSTKICH kulturystow naszych czasow.
Napisano Ponad rok temu
Jakie porównanie
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jakie porównanie
troche w barkach sie pomniejszył no i binio nie ten co wczesniej, a tak to całkiem podobny
trening czyni mistrza!!!
Napisano Ponad rok temu