Porożaki ;)
Napisano Ponad rok temu
Stal to oczywiści damast oraz L6.
Tło - klasycznie książeczka
Miłego oglądania
Pozdrawiam wszystkich.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. Ciekawy jestem - Tlim ty tylko noże robisz czy może gdzieś pracujesz bo tempo masz nieziemskie.
Napisano Ponad rok temu
ten sztylet... piekny... (tzn wszystkie sa piekne, ale sztylet najpiekniejszy ) ale ma moze nieco zbyt masywny jelec. szkoda ze nie dales jakiegos przedmiotu do zobrazowania wielkosci
Sztylecik to ponad 30cm długości, w tym ostrze prawie 19cm, szerokość ostrza to prawie 3cm, grubośc około 5,5mm.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiście nie lubię noży z rękojeściami z poroża - ale wykonanie jak zwykle nienaganne.
Ps. Ciekawy jestem - Tlim ty tylko noże robisz czy może gdzieś pracujesz bo tempo masz nieziemskie.
Nieszkodzi, ja kiedyś noży nie lubiłem, a widzisz jak mi się odmieniło
Nie tylko noże robię A co do tempa, to myśle, że dobre planowanie to podstawa
Napisano Ponad rok temu
Głównie swoją kobietą :wink: i troszeczkę reklamą.Może zdradzisz nam czym się jeszcze zajmujesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Narrator: Lustereczko powiedz przecie, znajdę lepsze na tym świecie.
Lustereczko: Sztylet Tlima jest piękniejszy, a poza tym praktyczniejszy.
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
O sztylecie Tlima.
Narrator: Lustereczko powiedz przecie, znajdę lepsze na tym świecie.
Lustereczko: Sztylet Tlima jest piękniejszy, a poza tym praktyczniejszy.
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Co prawda też nie lubię zbytnio rękojeści z jakichś kości ale mówi się trudno
Jeszcze żadnego noża nie popełniłem (poza totalnym prototypem w ramach praktyki podstaw kowalstwa, ale tego tu nawet nie warto pokazywać, szczególnie, że nie bawiłem się jeszcze z braku czasu w wykończenie), ale trzebaby w końcu coś zmajstrować
Jak będzie szczęście sprzyjać, to będę za parę dni miał okazję przekuć sobie maczetkę, być może z NZ3 (oj będzie ładna sztuka ). Wtedy Wam ją pokażę
Napisano Ponad rok temu
I żeby np. Mrozik się nie łamał, to nie jest tak że w ciągu trzech dni zrobiłem pięć noży, niektóre z tych ostrzy zostały zrobione nawet pół roku temu, a teraz poprostu skończyłem rękojeści.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zeby nie bylo, TE NOZE i tak SA NIEZIEMSKIE
ed:
gowno gowno gowno!!
spojzalem jewszcze raz i zmienilem zdanie, nic nie zmieniaj!!!
Napisano Ponad rok temu
potraktuj to jako konstruktywna krytyke, moim zdaniem jelec moglby byc bardziej finezyjny, troche przyciezkawy jest, moze moglby sie troszeczke zwezac ku koncowi?? nie wiem
zeby nie bylo, TE NOZE i tak SA NIEZIEMSKIE
ed:
gowno gowno gowno!!
spojzalem jewszcze raz i zmienilem zdanie, nic nie zmieniaj!!!
Dzięki, konstruktywna krytyka jest jak najbardziej pożądan. Następne będą takie jak pisałeś
Ktoś jeszcze, jakieś życzenia?
Napisano Ponad rok temu
Z uporem maniaka... czekam na testy damastu! Tlim, zrób to!! Poświęć jedno ostrze, pokatuj je trochę. Wyślij komuś do potestowania i niech recenzję napiszę. Masz piękny warsztat, ale nadal nikt nic nie wie o uzytkowności tego damastu...
Jakby co, wal na priw.
Napisano Ponad rok temu
Z uporem maniaka... czekam na testy damastu! Tlim, zrób to!! Poświęć jedno ostrze, pokatuj je trochę. Wyślij komuś do potestowania i niech recenzję napiszę. Masz piękny warsztat, ale nadal nikt nic nie wie o uzytkowności tego damastu...
Jakby co, wal na priw.
dolaczam sie do zyczenia Jumbo.
nie wszystko damast co sie swieci:)
Napisano Ponad rok temu
Jakby co, wal na priw.
Obiecuje, już wkrótce. Dostaniesz do przetestowania w zamian za jakiś tekst z tej masakry
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy piec moze zastąpić ...
- Ponad rok temu
-
Projekt do oplucia :)
- Ponad rok temu
-
Noz Chaosu (wezowe ostrze)
- Ponad rok temu