Co sądzą doświadczeni o MT :D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze za slowa ktore tu napisze pewnie mnie wyrzuca z vortalu gdyz zdradze nasz odweiczny srodek bycia mistrzem, super tajny trening:
Rano biegasz 40 km z zamknietymi oczami coby wyrobic koordynacje ruchowo-sluchowa potem uderzasz 1001 razy w betonowy slup lowkicki i proste tak ze srednia sila a i wazne jest cobys uderzal w kant slupa bo wtedy najlepiej sie utwardza golenie. Teraz sa 2 warianty napisze tylko ten co ja stosuje tzn wbiegasz do lasu znajdujesz najwiekszy dab(dla zaawansowanych) lub sosne (pocztkujacy) i uderzasz tak dlugo lowkicki az sie zlamie, bierzesz na barki i robisz z nia przysiady. Powinienes byc juz dobrze rozgrzany dla pewnosi przebiegnij jeszcze 70 km i juz jest gites. Potem szukasz w miescie jakiegos pomnika i walkuesz na nim wszystkie techniki do wieczora potem jeszcze lekki bieg n a 100 km i spac. Bo rano od poczatku....
PS. Napisz po pierwszym dniu jak tam wrazenia...
Sorki
Pozdrooo 8)
Napisano Ponad rok temu
Może przydał by się nowy punkt regulaminu: przed założeniem nowego tematu upewnij się czy podobnego już nie ma w archiwum i o ile takich durnych dyskusji było by mniej?
WoTaN zapomniałeś dodac że jak się biegnie to trzeba w każdą latarnie z wyskoku przywalic co by sie złamała albo żarówka stukła
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dziś na Eurosport !!
- Ponad rok temu
-
low kick
- Ponad rok temu
-
tapety na pulpit