low kick
Napisano Ponad rok temu
praktyka pokazuje, że jak jest zagrożenie wszyscy łapki trzymają (albo starają się trzymać) w górze i chronić łepetynę. Jak się wyluzują (bo kolega, bo reguły bo...) to nie wiadomo skąd jakaś bomba chcący lub niechcący łamie nos.
Napisano Ponad rok temu
oki juz mowie:)
droga Malgorzatko.. full kontakt.. mozesz nawalac ile chcesz nie masz ograniczenia sily ciosu ..jak doprowadzisz do knockout'u to bardzo dobrze bo goscia(dziewczyne :wink: )wylicza i wygralas.. oczywiscie nie ma uzywania lowkickow!! a light kontakt... uderzanie z mniejsza sila.. mozesz dostac punkty karne za zbyt agresywne uderzenia a za znokautowanie mozesz dostac nawet dyskwalifikacje.. oczywiscie nadal lowkickow nie ma ale poza tym wszystko jak w full;) tzn wszystkie techniki..i tyle osobiscie uwzam ze light tez jest przyjemne
no a w light to skąd wiadomo jaka sila ciosu???
bo nie jarze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
glowna roznica to brak mozliwosci wygrania przez KO w light. dla kobiet semi jest najbardziej odpowiednie imho.
Napisano Ponad rok temu
nie zebym sie czepiala :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak wiec zawody beda 17,18,19 kwiecien roku panskiego 2005.
Bonus jest taki ze 19 kwietnia maja sie odbyc jeszcze zawodowe walki w KB (m.in. bedzie wlaczyl Robert Zlotkowski, ma byc tez walka o otwarte mistrzostwo Polski) i z tego co jeszcze pamietam to jakies walki boxerskie kobiet.
Cala impreza bedzie zdaje sie na auli PW.
Napisano Ponad rok temu
pogadm jutro z trenerem to sie wszystkieo dowiem bo on to w sumie organizuje takze..
Napisano Ponad rok temu
...jako widz, bo jako zawodnik to jeszcze nie w tym roku:)
Napisano Ponad rok temu
ale jak teraz bedzie nie wiem..mowilo sie ze tez free albo za smieszne pieniadze typu 10-20 zeta
Napisano Ponad rok temu
ja mialem zlamany nos na treningu nawet nie na sparingu, tylko przy zwyklym cwiczeniu w parach -przyjalem od kumpla kopa na buzie ( jeszcze baaardzo zielony bylem, lewy prosty zbilem swoja lewa i jak kopnal prawa to juz wrocic nie zdazyla lapka...), na nogach ustalem, ale wszystkie gwiazdy zobaczylem i geometrie wlotu powietrza mi troche zmienilo :twisted: ...a juchy bylo, jakby ktos swiniaka zarznal :twisted: Wozny ale sie udzielac zaczales
btw to maja byc tylko akademickie( albo wrecz AZS-owskie ) MP z tego co wiem.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tapety na pulpit
- Ponad rok temu
-
Montaż worka bokserskiego
- Ponad rok temu
-
kobiety i MT...
- Ponad rok temu
-
Zmarła kolejna legenda bokserska
- Ponad rok temu
-
Gala KB w Kobyłce
- Ponad rok temu
-
prosba o wyjasnienie kilku zwrotow
- Ponad rok temu
-
Zmarł bokser, który znokautował Rocky'ego Marciano
- Ponad rok temu
-
Gry na PC traktujace o tym sporcie
- Ponad rok temu
-
Gala kB
- Ponad rok temu
-
kiedy zaczac treningi i sparingi po zlamaniu nosa ??
- Ponad rok temu