adcc - jak oni sie dostaja?
Napisano Ponad rok temu
wiem ze zawodnicy z europy moga walczyc w turnieju ADCC , wiec interesuje mnie co taki zawodnij z europy , ostatnio mielismy nawet dwoch polakow, musi zrobic aby walczyc w ADCC , czy sa jakies Europejskie eliminacje ?? Noi czy na te europejskie eliminacje moze sobie pojechac kazdy??
Jakie sa nagrody pieniezne za wziecie udzialu w adcc??
A noi czy oprocz nagrody pienieznej zawodnik ktory wygral swoja kat. wagowa moze liczyc na tzw. "wypromowanie sie" w swiecie mma?
Licze na odpowiedzi
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wypromowanie zalezy w glownej mierze od staran samego zawodnika jak i jego ... promotora. To chyba jasne ? ;-)
Na Adcc obywaly sie kwalifikacje. Bylo to kilka turnieji, starczylo w ogolnym przypaku zgosic chec udzialu (czym kolwiek poprzec ze nie dasz sie polamac po 1 sec.) i po zaakceptowaniu, jechac, startowac.
Na temat european Trials byla mowa. We wszystkich startowali kwalifikacjach do Trials startowali Polacy. Widac nie sledziles tematu kiedy zawody mialy miejsce....
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem ze jako argument ze nie bedziesz polamany moga byc osiagniecia w kraju (w pl np. liga bjj) tak?
Napisano Ponad rok temu
aha czyli zglaszajac chec udzialu musisz zostac zaakceptowany??
Rozumiem ze jako argument ze nie bedziesz polamany moga byc osiagniecia w kraju (w pl np. liga bjj) tak?
Nigdzie nie znalazlem skonkretyzowanej listy wymagan.
Skontaktuj sie z Michalem Bobrowskim, on skladal zgloszenie i bedziesz mial info z 1 reki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
on jako jedyny startowal w eliminacjach czy jakas grupa z polski jechala??
Poza nim jest jeszcze Robert Sulski (Mieszka w UK).
Zgodnie z tym co wiem to zadna grupa nie jechala. Michal z wlasnej inicjatywy trenowal, zglosil sie i pojechal.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
instruktorzy bjj
- Ponad rok temu
-
Igor Gracie-Seminarium SZCZECIN
- Ponad rok temu
-
Zawody
- Ponad rok temu
-
BJJ Nowy Targ
- Ponad rok temu
-
Filmiki na yousendit.com
- Ponad rok temu
-
polska brazylia/brazylia polska
- Ponad rok temu
-
Czy i na ile bjj jest japońskie???
- Ponad rok temu
-
Europe Trials ADCC 2005 - wyniki -
- Ponad rok temu
-
BRAZYLIA
- Ponad rok temu
-
Pytanie o PRZEPISY walki w formule VALE TUDO. Czy ktos moze.
- Ponad rok temu