) Gratuluję i dziękuję
) Gratuluję i dziękuję  )
)Pit

Napisano Ponad rok temu
 ) Gratuluję i dziękuję
) Gratuluję i dziękuję  )
)Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zakaz udeżania na tważ w parteże to zbyt dóze faworyzowanie graplerów. tyle na ten temat

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brat możesz teraz mówić jak Johny Bravo w odcinku jak trafił do średniowiecza: CZCIJCI MNIE CZCIJCIE

:twisted:
   :twisted:

Napisano Ponad rok temu
 A ty jeżeli nie masz nic innego do roboty to nie przebieraj się w średniowieczne łachy, nie pisz takich postów i nie mów:ooo patrzcie jestem średniowiecznym bucem :wink:   :wink:  Trochę inaczej szło ale nieważne, mod i tak to skasuje.
  A ty jeżeli nie masz nic innego do roboty to nie przebieraj się w średniowieczne łachy, nie pisz takich postów i nie mów:ooo patrzcie jestem średniowiecznym bucem :wink:   :wink:  Trochę inaczej szło ale nieważne, mod i tak to skasuje.

Napisano Ponad rok temu
....i nie mów:ooo patrzcie jestem średniowiecznym bucem :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Było już to omawiane i będzie właśnie tak jak mówisz. Poszukaj sobie w postach.Chciałem dodać coś do sprawy z obówiem.
Chodzi o to, że mam kontuzję kostki i jeśli będę walczyć bez butów, mogę narazić się na większe kontuzje. Dlatego ja również proszę realizatorów o przemyślenie tej sprawy, a mianowicie o dopuszczenie walki w obówiu, kosztem czego będzie niemożliwość kopnięć na głowę.
Dziękuję Hierol...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 )
)0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu