Amatorska Liga MMA
Napisano Ponad rok temu
Pit
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zakaz udeżania na tważ w parteże to zbyt dóze faworyzowanie graplerów. tyle na ten temat
I te rekawice to tez faworyzacja graplerow
Napisano Ponad rok temu
ciao!
Pit
MMA Polska
Amatorska Liga MMA
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
moim skromnym zdaniem powinny być dopuszczone uderzenia kolanami na korpus
pozdrawiam:) 8)
Napisano Ponad rok temu
są dopuszczone kolana na korpus w stójce i parterze
pozdrawiam 8)
BP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brat możesz teraz mówić jak Johny Bravo w odcinku jak trafił do średniowiecza: CZCIJCI MNIE CZCIJCIE
jony tylko myślał że jest w średniowieczu, tak naprawde to trafił na festiwal kultury średniowiecznej :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....i nie mów:ooo patrzcie jestem średniowiecznym bucem :wink: :wink:
ja cos takiego powiedziłem ?? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to, że mam kontuzję kostki i jeśli będę walczyć bez butów, mogę narazić się na większe kontuzje. Dlatego ja również proszę realizatorów o przemyślenie tej sprawy, a mianowicie o dopuszczenie walki w obówiu, kosztem czego będzie niemożliwość kopnięć na głowę.
Dziękuję Hierol...
Napisano Ponad rok temu
Było już to omawiane i będzie właśnie tak jak mówisz. Poszukaj sobie w postach.Chciałem dodać coś do sprawy z obówiem.
Chodzi o to, że mam kontuzję kostki i jeśli będę walczyć bez butów, mogę narazić się na większe kontuzje. Dlatego ja również proszę realizatorów o przemyślenie tej sprawy, a mianowicie o dopuszczenie walki w obówiu, kosztem czego będzie niemożliwość kopnięć na głowę.
Dziękuję Hierol...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
1. Pierwsze zawody ALMMA odbędą się 19 marca (sobota) dzień po gali MMA Polska 8 (piątek 18 marca)
2. Zawody w Poznaniu: rozmawiałem z Mirkiem i nie są to zawody ALMMA tylko walki na zasadach ALMMA - czy to będą sparringi (tak miało chyba być w założeniu z tego co się orientuję)czy turniej czy cokolwiek innego nie wiem. W każdym razie cokolwiek by się tam działo i jakkolwiek nie nazywało to walki tam stoczone nie będą miały wpływu na ranking Ligi.
Jak na razie zawody Ligi przynajmniej w tym sezonie (i pewnie w przyszłym też) odbywać się będą w Warszawie
Serdecznie zapraszam - zgłoszenia zawodników bardzo proszę przesyłać na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam )
Pit
MMA Polska
Amatorska Liga MMA
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Abidi zlał Lebannera!!??
- Ponad rok temu
-