Zielony BM Tether?
Napisano Ponad rok temu
Bo wydaje mi się, że są różne wersje: chciałem kupić Tethera z zieloną rękojeścią, ale na stronie PVK przeczytałem, że rękojeść jest "powder coated" czyli że to po prostu stal lakierowana proszkowo. Z kolei w katalogu BM jest pokazana tylko wersja czarna i jest napisane, że pokrycie rękojeści to "black thermal plastic", chili że pokryty jakowymś tworzywem...
Napisano Ponad rok temu
Zreszta wlasnie z PVK - cena jest trudna do przebicia, jesli nadal tam maja obnizke, nie chce mi sie szukac teraz
Tworzywo jakies, bardzo sympatycznie szorstki w dotyku, mozesz uwierzyc na slowo, albo zaczekac na fotki, juz sie laduja na shacka, za chwile wkleje
Napisano Ponad rok temu
Fotki sa jakie sa, bo mi sie nie chcialo skrecac statywu ale chyba widac wszystko, co trzeba.
Ostatnia jest troche poruszona, ale tez wrzuce, bo IMO ciekawie ten benczmejdowy ni to satin ni to stonewash widac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurczę, jakby jeszcze mieli wersję combo edge...
Ano właśnie: ni to satin finish, ni to stone wash! W moim (świeżo nabytym) mini-Griptilianie też jest takie wykończenie. A już myślałem, że mi się coś w oczach mieni...
Napisano Ponad rok temu
Ten finish jest taki glupkowaty, Ritter Griptilian i mini TSEK to jest "czysty" stonewash, Presidio jest taki ni w kij ni w oko, Tether tez.
Ponoc jakies nowe 710 tez tak maja, gdzies nawet widzialem fotki, bladeforums, BM forum... Nie pamietam, KrAtA sobie ostatnio kupil 710, trzeba fotki obejrzec
Combo nie widzialem, chyba w NG maja, ale jeszcze z GIN-1 (mam mini TSEK i nie narzekam), no i niestety te dziesiec $$ z kawalkiem drozsze.
Yahoo - ale wiesz, ze mam zone i dziecko...?
To akurat nie byl jakis specjalny wydatek, niecale 40 dolcow razem z shippingiem. Zajrzyj na PVK.com, do weekly specials, jeszcze sa - wlasnie sprawdzilem
Napisano Ponad rok temu
Miłe w dotyku, wygodne, szorstkie. No fajne jest!!
Napisano Ponad rok temu
Poza tym jeden na tydzień...... too much for me.... ja w grudniu nabyłem 943 od Adiego , zamówiłem Presidio, wróciły do mnie moje Victorki, w prezencie dostałem Nieto z jakmś nierównym szlifem... Styczeń też same zakupy: Okazyjnie Paraframe, odkupiłem za śmieszny pięniądz od bracha mojego EZ-OUT`a (co prawda dostał ode mnie na gwiazdkę lekko dopieszczonego AR 3.0) i czaję się jeszcze na Robertowego Emersona i Charga od Adiego, a moje konto jakoś dziwnie wygląda z minusem 8O
Napisano Ponad rok temu
W zeszlym tygodniu to ja cztery na tydzien "wyrobilem"
Akurat tak przyszly, na raz, zamawiane byly w roznym okresie.
No ale w tym juz jest posucha.
8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Korth-dagger
- Ponad rok temu
-
Nimravus
- Ponad rok temu