Co o tym myślicie??????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczekajcie z tymi zawodami aż wyzdrowieję i wrócę do jakiej takiej formy
Napisano Ponad rok temu
czy nie-karatecy mogą wystartować?
Wystartowac moze kazdy w kazdych zawodach.
Chyba ze przepisy wymagaja posiadania konkretnego stopnia w danej dyscyplinie, lub przynaleznosci do jakiejs organizacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozumiesz mnie lepiej niz ja samNo chyba tego dotyczyło pytanie.
pzdr
jeżeli mogą startowac wszyscy to bedzie kolejne MMA, choć nazywać sie moze nawet Full-Kontakt-Zulu-Gulu-Karate, bez obrazy karatecy
Napisano Ponad rok temu
sam z chcecia na takich zasadach bym powalczyl
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cynik 75, nigdzie nie napisałem że to nie są przepisy podobne do walk MMA!!!! Natomiast przepisy są tak skonstruowane,żeby szanse były bardziej wyrównane(to jest tylko moje zdanie). Organizatorem tego będzie tylko reprezentant Seitedo Karate. Chcę dać możliwość startów w takich zawodach wojownikom, którzy kochają Karate Kontaktowe, ale którzy lubią także parter. Jeżeli Ci to Przeszkadza to nie ma problemu, możemy takie zawody ograniczyć tylko do przedstawicieli Karate Kontaktowego, ale chyba nie o to chodzi. Prawda!!!??
ok, bez irytacji, nic mi nie przeszkadza, ino sie pytom
ale jeżeli formula bedzie zblizona do VT i wszyscy będą mogli startować to raczej karatecy za duzo nie powalczą - po prostu goście trenujący po VT, czy nawet bjjotowcy przyjada i pozamiatają
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zasady bardzo ciekawe, mam nadzieje ze to beda zawody otwarte, wtedy napewno przyjechalo by troche ludzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po prostu będą mieli trochę trudniej w stójce od karateków, którzy są do takich reguł przyzwyczajeni a jeżeli będzie tylko 30 sek. w parterze to ci z bjj wcale nie będą mieli tak łatwo mimo wszystko jak ktoś tylko troszkę zna parteru to przez te 30 sek. może dać radę się obronić.
domyslam sie ze Ci ktorzy powaznie beda przygotowywac sie do tych zawodow , beda wiedzieli jak sie w parterze bronic przez 30 sekund
no ale znowu co z tego jak po tym jak sedzia wznowi walke w stojce , zpowrotem mozna na ziemie wrocic i znowu i znowu ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 World MAX 2005 -Japan Tournament- 23.02.2005
- Ponad rok temu
-
Pride Grand Prix wagi średniej 2005
- Ponad rok temu
-
K-1 2005 Grand Prix in Seoul
- Ponad rok temu
-
Randy Couture i Chuck Liddel
- Ponad rok temu
-
Pierwsze walki Igora Vovchanchyna (linki)
- Ponad rok temu
-
Pride 29 Fists of Fire - 20.02.2005
- Ponad rok temu
-
Viacheslav Datsik - Show must go on!!!
- Ponad rok temu
-
Plany Fedora na 2005
- Ponad rok temu
-
MMA Polska 8: Eliminacje 2005 ZAWODNICY - WAŻNE