Surefire KL1 gen 2 - gdzie w US do kupienia od ręki ????
Napisano Ponad rok temu
I tu zwracam się z prośbą o pomoc do Kolegów: może któryś z Was wie o sklepie netowym w US, który ma aktualnie na stanie KL1 gen2 i mi podpowie? Kumpel wraca 13 lutego, ale jak tak dalej pójdzie to się nie wyrobię z zakupem!
Napisano Ponad rok temu
sam bym kuopił kl1 gen 2...za rozsadną cene..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki, zaraz tam zapukam
Piter:
Przecież grzechem byłoby nie wykorzystać okazji :-) . Ale jeśli się nie uda, to gdzie kupię, jak myślisz ?
Właśnie okazało się, że mam nawet większy problem. Cyfrówki też mi Amerykanie nie chcą sprzedać :-( (a przynajmniej sklepy, gdzie ten model jest w dobrej cenie). Coraz bardziej się załamuję...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pod "Surefire KL1 gen 2" nie ma praktycznie nic, ale "Surefire KL1" daje sporo trafien.
Napisano Ponad rok temu
Znalazłem właśnie u knifeart.com. Mieli go na magazynie, uff! Jeszcze raz dzięki Seiken!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Surefire zminia polityke sprzedarzy swojego sprzetu , chyba na gorsza dla nas klientow.Znacznie zmniejszy sie ilosc internetowych sklepow oferujacych ich produkty , generalna zasada ma byc prosta , sklep musi istenie w realy a nie virtualnie , ma tez zostac wprowadzona inna polityka cenowa , ceny maja byc rowne MSRP we wszystkich punktach.
Ostanio szukalem wlasnie KL1 i kilka sklepow netowych ktore zawsze mialy dobre ceny juz nie oferuje Surefire.Zobaczymy jak to pojedzie , Piterm , moze ty masz jakies wiadomosci od "zaplecza" ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za info Seiken.
Napisano Ponad rok temu
He he... ja wiedzialem, ze tak bedzieO shit, to trzeba szybko zakupy robic...
Juz w grudniu Pitera meczylem
Napisano Ponad rok temu
A jest tu jakis mod? Akme znowu offtopa robi
Napisano Ponad rok temu
Jakiego offtopa? Przeciez o KL1 2nd generation Pitera meczylemO co Pitera meczyles?
A jest tu jakis mod? Akme znowu offtopa robi
Skarzypyta! :dupa:
Napisano Ponad rok temu
a wracajac do tematu, szkoda. Wyzsze ceny, nizsza dostepnosc, nie zapowiada sie najlepiej, ale ludziska i tak beda kupowac surefire chocby z tego powodu, ze odkad Arc odeszla do lamusa, zadna firma (z tego, co wiem) nie zagrozila pozycji surefire na rynku.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TAD Dog Tags
- Ponad rok temu
-
E1e + old skool KL1
- Ponad rok temu
-
Gadżet dla latarkoholików i fotografów
- Ponad rok temu
-
Tool Logic Tool Lite
- Ponad rok temu
-
Partizan...trochę fotek i pytanie.
- Ponad rok temu
-
Nowy Zegarek?
- Ponad rok temu
-
kto chce zostać komandosem ??
- Ponad rok temu
-
Co podpiąć do kluczy? cz. VII i 3/4
- Ponad rok temu
-
G2 Nitrolon
- Ponad rok temu
-
O użytecznych zegarkach słow kilka (dlugie)
- Ponad rok temu