zkładam temat podobny do tego ktury założył nebir_onE z tym wyjątkiem że ten będzie dotyczył rąk.
A więc piszcie jak wy wzmacniacie mięśnie rąk   :twisted:  
z góry thx 8)

rączki
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: rączki

Dwie rzeczy:
- pompki - rozstaw rąk na szerokość barków, lub węziej, uważaj na łokcie - trzeba je prowadzić jak najbliżej ciała,
- unoszenie sztangielki w oparciu o udo
Serie ja chcesz (byle dużo), a najlepiej wykonywać jedno po drugim.
Zresztą znajdź sobie coś w google - tego są tony!
Najlepiej sprawdź kilka ćwiczeń i wybierz to co Ci najbardziej leży - tu nie ma uniwersalnych rozwiązań.
Pozdrawia nad bicepsem pracujący rtx.

- pompki - rozstaw rąk na szerokość barków, lub węziej, uważaj na łokcie - trzeba je prowadzić jak najbliżej ciała,
- unoszenie sztangielki w oparciu o udo
Serie ja chcesz (byle dużo), a najlepiej wykonywać jedno po drugim.
Zresztą znajdź sobie coś w google - tego są tony!
Najlepiej sprawdź kilka ćwiczeń i wybierz to co Ci najbardziej leży - tu nie ma uniwersalnych rozwiązań.
Pozdrawia nad bicepsem pracujący rtx.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jakie są najlepsze sposoby zeby wzmocnić nogi bez siłowni ?? Jakie są najlepsze sposoby zeby wzmocnić nogi bez siłowni ??- Ponad rok temu 
- 
			 bieganie i rozciąganie bieganie i rozciąganie- Ponad rok temu 
- 
			 Jak poprawnie robi się "świecę"? Jak poprawnie robi się "świecę"?- Ponad rok temu 
- 
			 Rozgrzewka przed zawodami/egzaminem/pokazem/... Rozgrzewka przed zawodami/egzaminem/pokazem/...- Ponad rok temu 
- 
			 Kość ogonowa i ćwiczenie mięśni brzucha :( Kość ogonowa i ćwiczenie mięśni brzucha :(- Ponad rok temu 
- 
			 Mascie Mascie- Ponad rok temu 
- 
			 Węglowodany po treningu Węglowodany po treningu- Ponad rok temu 
- 
			 Bolące mieśnie- brak krzemu, magnezu? Bolące mieśnie- brak krzemu, magnezu?- Ponad rok temu 
- 
			 Ałaaaa, kluje mnie w dłoni :/ Ałaaaa, kluje mnie w dłoni :/- Ponad rok temu 
- 
			 Biodynamika Biodynamika- Ponad rok temu