Cuda Maxx 5'5, a moze BM Skirmish?
Napisano Ponad rok temu
Cuda Maxx 5'5, czy BM Skirmish.
Kto mial do czynienia z obydwoma?
K_P
Napisano Ponad rok temu
Cuda Maxx to wielkie bydle jest nawet w porownaniu do Skirmisia. Dla mnie to taki troche bezsensowny folder, chyba ze ktos naprawde takie wielkie lubi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To samo z MOD Hornet taki fajny a z ręki do ręki przemierza forum.
Nie mam zamiaru krytykować tych noży ale obawiam się że odsetek zadowolonych o czymś mówi
Napisano Ponad rok temu
Jak sie ma duze lapki to ten folder lezy po prostu idealnie, wg mnie ma znacznie bardziej uzytkowy design niz MAXX, ktorego widzialem tylko na zdjeciach ale juz na zdjeciach widac mniej wiecej co ten noz soba prezentuje. Dla mnie Skirmis ma same zalety prawie - wydatny brzusiec, lekki recurve, false edge w razie potrzeby wbicia, garde ladna wielce pomagajaca przy owym wbijaniu. Lapy mam duze, fakt, ale ten noz lezy mi conajmniej tak samo dobrze jak Amphibian. No i po zlozeniu wcale nie jest to takie bydle, mozna go bardzo wygodnie i dyskretnie nosic na wiele sposobow.
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Skirmisha mam i sobie chwalę, świetnie leży w mojej ręce, ale to nóż na specjelne okazje, tylko i wyłącznie ze względu na rozmiary. Na codzień noszę Activatora.
Czemu piszę o Dominatorze, bo trudno byłoby mi ocenić, czy jego jakość w jakiś sposób odbiega od BM Skirmish, i na tej podstawie wydaje mi się, że Cuda MAXX jest na podobnym poziomie jakościowym.
Dobrze byłoby dgybyś mógł pomacać oba przed zakupem.
Napisano Ponad rok temu
O CUDA Ci cos tam chyba kiedys na priva pisalem, teraz juz nie pamietam, co tam bylo dokladnie.
Napisano Ponad rok temu
Prosty wybor.
Napisano Ponad rok temu
a to ze duzo ludzi sprzedaje niekoniecznie ma zwiazek z tym ze noz ma niskie walory uzytkowe czy jest do bani.
Napisano Ponad rok temu
Jak sie na bazarze nie sprzeda to zostaje , mam juz plany jak bezinwazyjnie zamocowac klips na dupce co by noz dzialal jak wave, Kubus mnie tym zainteresowal .....teraz tylko do znajomego tokarza podskoczyc
Jak zrobie dam znac
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
In topic: widziałem skirmisia live, zdecydowanie przyjemniejszy. Nie wahałbym sie przez sekundę
Let's Freeze'em all
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla kurka wodna kogo...Tatuś (4"), synek (3,25") ciut za mały na EDK ;-) .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
D.O.G.
- Ponad rok temu
-
Nowosci SOGa
- Ponad rok temu
-
Mini Socom Elite - Czestochowa
- Ponad rok temu