smierdzace rekawice:/
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_kyan napisał
Masz rację, chociaż ja jeszcze nigdy sobie nadgarstków nie uszkodziłem w rękawicach
ja ostatnio od sierpow nadwyrezylem sobie niezle nadgarstek.
nap........ mnie przez jakis czas wiec tasmy musza byc (moim zdaniem oczywiscie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_mumin napisał
no miales pecha ale ja nigdy nie zakladam bandarzy/tasm i nigdy nic sobie z nadgarstkiem nie zrobilem podczas sparingów/cwiczenMasz rację, chociaż ja jeszcze nigdy sobie nadgarstków nie uszkodziłem w rękawicach
ja ostatnio od sierpow nadwyrezylem sobie niezle nadgarstek.
nap........ mnie przez jakis czas wiec tasmy musza byc (moim zdaniem oczywiscie)
jak juz pisalem na zapach - tasmy albo -opcja tansza, szybsza (w nalozeniu), ale mniej zabezpieczajaca nadgarstek - rekawiczki bawelniane, takie cienkie materialowe - nikt kogo znam kto ich uzywa nie nazekal
pranie rekawic niewiele daje - szybko (nawet chyba szybciej niz przed praniem) znowu smierdza a i niszcza sie szybciej podobno
Napisano Ponad rok temu
p.s. taki temat już był niedawno >go to archwium!!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś ma problem z przykrym zapachem rękawic, to prócz oczywistego używania owijaczy i prania ich po każdym treningu polecam proszek ziołowy "ALTA" Pomaga.
Nasypcie troche do rękawic i na dłonie przed zawiązaniem taśm.
Po treningu nie kiście ich w torbie tylko odwińcie rzepy by dochodziło powietrze i wywietrzcie- można nawet wywiesić je na jakiś czas za okno...
Trenowałem raz z kolesiem który samym "zapachem" rękawic mógłby powalić niejednego przeciwnika
Napisano Ponad rok temu
A najlepiej kupic skorzane rekawice i owijacze (pierzesz je po kazdym treningu albo choc wyplukac) i bedze gites....
PS. Przyzwyczaj sie do tego aromatycznego zapachu :wink:

Pozdroooo 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Videoclip - Highlights Last Man Standing
- Ponad rok temu
-
konfrontacje K1 vs PRIDE
- Ponad rok temu