smierdzace rekawice:/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz rację, chociaż ja jeszcze nigdy sobie nadgarstków nie uszkodziłem w rękawicach
ja ostatnio od sierpow nadwyrezylem sobie niezle nadgarstek.
nap........ mnie przez jakis czas wiec tasmy musza byc (moim zdaniem oczywiscie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no miales pecha ale ja nigdy nie zakladam bandarzy/tasm i nigdy nic sobie z nadgarstkiem nie zrobilem podczas sparingów/cwiczenMasz rację, chociaż ja jeszcze nigdy sobie nadgarstków nie uszkodziłem w rękawicach
ja ostatnio od sierpow nadwyrezylem sobie niezle nadgarstek.
nap........ mnie przez jakis czas wiec tasmy musza byc (moim zdaniem oczywiscie)
jak juz pisalem na zapach - tasmy albo -opcja tansza, szybsza (w nalozeniu), ale mniej zabezpieczajaca nadgarstek - rekawiczki bawelniane, takie cienkie materialowe - nikt kogo znam kto ich uzywa nie nazekal
pranie rekawic niewiele daje - szybko (nawet chyba szybciej niz przed praniem) znowu smierdza a i niszcza sie szybciej podobno
Napisano Ponad rok temu
p.s. taki temat już był niedawno >go to archwium!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś ma problem z przykrym zapachem rękawic, to prócz oczywistego używania owijaczy i prania ich po każdym treningu polecam proszek ziołowy "ALTA" Pomaga.
Nasypcie troche do rękawic i na dłonie przed zawiązaniem taśm.
Po treningu nie kiście ich w torbie tylko odwińcie rzepy by dochodziło powietrze i wywietrzcie- można nawet wywiesić je na jakiś czas za okno...
Trenowałem raz z kolesiem który samym "zapachem" rękawic mógłby powalić niejednego przeciwnika
Napisano Ponad rok temu
A najlepiej kupic skorzane rekawice i owijacze (pierzesz je po kazdym treningu albo choc wyplukac) i bedze gites....
PS. Przyzwyczaj sie do tego aromatycznego zapachu :wink:
Pozdroooo 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Videoclip - Highlights Last Man Standing
- Ponad rok temu
-
konfrontacje K1 vs PRIDE
- Ponad rok temu
-