Zniesmaczony
Napisano Ponad rok temu
szczerze mówiąc wogólemi sie to niepodobalo...gosc robil sztuczki cyrkowe raczej (cos jak stanie na rozbitym szkle lub wbijanie gwoździa). gosc ktory prowadzil (nie ten karateka) co chwile mowil ze sensei (wybaczcie za pisownie) musi olbrzymie sie skupiac zeby to zrobic i mowil jakies rzeczy w stylu: cytuje
- Mistrz wieczorem będzie medytował i niewiele robiąc uśmierzy ból jaki teraz mu towarzyszy i po jego krwi nie bedzie ani sladu na tej sali ( to moge zrozumiec w przenosni ze on juz nie bedzie pamietal ze cos mu sie tu staloo..nie dokladnie nie pamietal) - a powiedzial to gdy mistrz sensei wbil sobie kawalek potuczonego szkla.
Wiec dobra mysle sobie co to za mistrz moze jakis dublera tu nagle gosc mowi ze on ma 9 dan :roll: (szczeka opadla).. kontynowal swoje triki, raz pokazal cos z nunchaku i z mieczem czy szablą (przynajmniej to)....
Nie napisalem tego postu bo mi sie karate niepodoba, bo jest inaczej podoba mi sie ale jak ktos moze zachecic czyms takim ludzi do trenowania czegos, szczerze mowiac sa chyba 3 osoby w szole co trenuja karate to niektorzy az sie smieja i sie pytaja czy oni tam teatrzyku nieodstawiaja..
wiem ze jesli chcieli by dac cos na pokaz to najlepiej z capoiery ale mimo wszystko chyba mozna bylo pokazac cos wiecej?
ps. niechcialem w moim poscie obrazic karate ani ludzi uprawiajaych ten sport
Napisano Ponad rok temu
Ps. co to był za styl jezeli mozna
Napisano Ponad rok temu
moze to ten sam gość??
podobno trenował karate do Black Combat - cokolwiek to znaczy...
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedzcie mi coś o nim więcej, jęsli faktycznie to był człowiek, który się podpisuje pod karate i organizuje pokazy w stylu powyżej opisanym to muszę o tym wiedzieć. ...bo trzeba unikać jak ognia .sorki ale przekręciłem dane gościa - Jurij Ziniewicz
Napisano Ponad rok temu
Widzielismy go w Andrychowie - 5 zl.wstep .
Z wystepami jezdzi po POlsce.
Takie tam czary mary - karate to to nie jest.
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio w mojej szkole odbył sie pokaz karate-do, wiec ja niemajac nic wspolnego z karate(interesuje mnie inna sztuka walki)
Jaka? Jeśli można zapytać ...
A co do tego "pokazu" ...
Jeśli to był pokaz w I LO na ul. Długosza to z tego co do mnie dotarło to "bohaterem" był jakiś facet z byłych Republik Radzieckich. Zdaje się że obecnie mieszka gdzieś w Grecji chyba i zajmuje się jakimś tam rodzajem COMBATu a nie karate. Miał mieć też podobno jakieś doświadczenia ze SPECNAZu.
Zresztą z tego co słyszałem to on odstawiał taki raczej show (zginanie prętów stalowych, chodzenie po szkle, coś tam z mieczami) ... a nie pokaz karate.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
masz racje to byl show jak u coperfielda..
zero karate doslownie raz widzialem nunchaku w jego reku ale niewladal tym znowu jakos wspaniale(widzialem lepszych polskich chlopakow)i troche zwyklej walki takiej z cieniej ale jak na moje oko to byla podrobka jakas...
Napisano Ponad rok temu
lub
kyokushin z Iranu czy innego kraju Afrykańskiego lub z USA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale może za to lepiej władał nazwamizero karate doslownie raz widzialem nunchaku w jego reku ale niewladal tym znowu jakos wspaniale(widzialem lepszych polskich chlopakow)i troche zwyklej walki takiej z cieniej ale jak na moje oko to byla podrobka jakas...
Napisano Ponad rok temu
nazwami ten karateka tez nieoperowal zbyt dobrze bo niemowil co robi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TKD skuteczniejsze niz kyokushin
- Ponad rok temu
-
kto zna jakieś fajne stronki karate kyokushin????
- Ponad rok temu
-
Daito Juku w polsce ?
- Ponad rok temu
-
Czy karate na zasadach K1 nie wyglada jak Kick?(newbie ask;)
- Ponad rok temu
-
Oyama Karate II - Miury
- Ponad rok temu
-
Pytanie o test kondycyjny
- Ponad rok temu
-
Program o karate na Tele5
- Ponad rok temu
-
jissen karate
- Ponad rok temu
-
Czy główny instruktor w dojo może mieć 8 kyu ?
- Ponad rok temu
-
Życiowy wybór - co jest 'prawdziwą drogą karate'?
- Ponad rok temu