szkla -zegarki
Napisano Ponad rok temu
Jeden z pseudo szafiru, rozjebałem mu go przypadkowo, a drugi zegarek z prawdziwego szafiru nichuja nie mogłem zarysować kerambitem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam candino saphire chaparal, taki elegancki elektryk ze wskazówkami. Normalnie zegarki typ Seiko, Roamer, Atlantic z mineralną szybką wytrzymywał u mnie rok, wiadomo, a to o ścianę zarysuje, a to o coś uderzę i szybko robiły się brzydkie. Ten zegarek mam już 5 lat, robiłem z nim 2 remonty, nie wiem ile razy przywaliłem, rysowałem, no w kazdym razie mam zacięcie do majsterkowania, a zegarek zawsze noszę.
NIE MAM ANI JEDNEJ RYSY NA SZKIEŁKU! KOPERTA JUŻ JEST NIEŹLE ZAJECHANA, BRANSOLETKA RÓWNIEŻ a zegarek z daleka wygląda jak nowy, błyszczący, elegancki. No i nie wiem kiedy kupię nowy zegarek, bo ten jest super, ale jak będzie jakiś nowy to tylko ze szkiełkiem szafirowym.
POLECAM, jak chcesz mieć porządny zegarek
Napisano Ponad rok temu
ale sceptyczny z natury pytam tutaj:
co lepsze mineral czy saph...?
Napisano Ponad rok temu
mnie interesuje bardzo tissot model classic XXL tylko ze jest za duzy jak na moj przegub dloni a nie lubie dysproporcji bo wygladc bedzie jakbyms ie afiszowal z tym zegarkiem......cholera, ze tez nie zrobili wersji XL "midsize"....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No bo pekniecie toto nie jest... chyba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozumiem bagnet, moge spytac co nosisz?
cześć
Mam candino saphire chaparal, taki elegancki elektryk ze wskazówkami. (...)
Coś podobnego do tego, tylko nie mam wypustki przy pokrętle.
Acha, ja go naprawdę wogóle nie oszczędzam, ile razy nim o coś solidnie pierdyknąłem to nie zliczę
Napisano Ponad rok temu
Wytrzymał wiele ale wypadek na rowerze go zabił
połamałem sobie ręce to i zegarek nie wytrzymał.
Kiedyś sobie kupie coś z szafirem bo u mnie zegarki to przemial przechodzą i żadko który długo pożyje.
Napisano Ponad rok temu
Zaden zegarek u mnie tyle nie wytrzymal a jesli juz nawet to nie byl po takim okresie w takim stanie. I przytarlem go o morek jadac na rolkach, kilka razy porzadnie nim zawadzilem o jakies sciany i slupy, plywam i nurkuje tez w nim. Na szafirowej szybce nie ma najmniejszego sladu a na stalowej wysokiej klasy kopercie juz sa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza matą i sauną mam go zawsze na sobie.
8O Wiesz Magdalena, masz wyrozumiałego mężczyznę .
Sorry, nie mogłem się powstrzymać, możecie mnie za to :2gunfire: :bad-words: i
Napisano Ponad rok temu
(Sorry nie mogłam sie powstrzymać)
a jak Cię już :2gunfire: :bad-words: to Cię zamknę w czarny futeralik, niech stracę ... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Omega Speedmaster Chrono (czyli jakby nie przymierzać drogi zegarek) nie ma szafirowego kryształu. Nie ma nawet mineralnego szkłą, tylko po prostu "plastikową" szybkę z odmiany akrylu (a dokładnie z hesalitu), która się rysuje jak diabli. Pytanie brzmi: dla czego?
Napisano Ponad rok temu
Mam takiego Tissota, nie do zdarcia zegarek .... tylko ta cena :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką latarke EDC na początek
- Ponad rok temu
-
Nuwai 5 watt LED Torch.
- Ponad rok temu
-
Streamlight Twin-Task 1L czy Inova T1
- Ponad rok temu