Rekordzista .....
Napisano Ponad rok temu
Czas pracy na komplecie baterii: 700 godzin.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ideał psia kość . (poza ceną zapewne :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Nie jest zle - na newgraham niecale 50$.(poza ceną zapewne :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Poza tym - jak znam życie - prędzej baterie się zesrają elektrolitem niż wyświecę latarką 700 godzin.
No, chyba że to ma być sprzęt dla rozbitków co lubią siedzieć po kilka lat na bezludnej wyspie albo w brazylijskim interiorze.
Napisano Ponad rok temu
wysz: "prędzej baterie się zesrają elektrolitem niż wyświecę latarką 700 godzin. "
szczerze w to watpie, sam mam rozne latarki i na dobrych bateriach, nie boje sie o nie zostawiajac je na baaaardzo dlugo nieruszone.
juz dawno zapomnialem o bateriach ktore wylewaly jak sie zapomnialo o nich na pare miesiecy.
cena wg mnie przyzwoita jak za taka ilosc godzin swiecenia.
Napisano Ponad rok temu
Latarki nawet na wyjazdach używam sporadycznie i X5 starcza mi na pół roku świecenia. Masz rację, że baterie juz tak nie srają jak kiedyś ale...
SIEDEMSET KU...WA GODZIN!!!! 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szczerze w to watpie, sam mam rozne latarki i na dobrych bateriach, nie boje sie o nie zostawiajac je na baaaardzo dlugo nieruszone.
juz dawno zapomnialem o bateriach ktore wylewaly jak sie zapomnialo o nich na pare miesiecy.
Oj żebyś się nie zdziwił. Ostatnio zajrzałem do czołówki, żeby zprawdzić co tam wpakowałem i widzę że klasyczne duracele. Wyjmuję pierwszego z brzegu i...pojawiło się na nim jakies wybrzuszenie, jakby powietrze. Nie wiem czy to faza przed wylaniem, ale wyglądało to , latarkę to jeszcze da sie jakoś odratować może, ale jak wyleje w walkmenie :? ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy 3 Led`owy Gerberek
- Ponad rok temu
-
Led Lenser V2 (7737)
- Ponad rok temu
-
Torba Hatch Patrol D1
- Ponad rok temu