Oddam w dobre ręce...
Napisano Ponad rok temu
- nóż nurkowy "Marin" z 440B z tego co wiem. Wygląda na dość zjechany, ale to tylko dla tego, że przerobiłem go na "zero grind" i teraz jest na prawdę OSTRY. A nóż nurkowy powinien ciąć linki przy najlżejszym dotyku. Ale już nie nurkuję (i tak tylko z ABC sobie pływałem) więc nie jest mi już potrzebny. Jak komuś się chce, można wypolerować.
- mały składaczek Herbertz (tnie, blokada trzyma)
- latarka Maglite Solitaire na 1xAAA (wiadomo)
Nie zamieszczam w BAZARZE, gdyż chcę aby jeśli już, to trafiło do kogoś z naszego forum nożowego. Z resztą, nie chcę tego sprzedać tylko oddać darmo Po co ma u mnie tylko leżeć w końcu szafy, jak komuś może się przydać. Sprzęt jak widać używany, ale w pełni sprawny, a Maglite ma nawet zapasową żarówkę w komplecie. Tak więc proszę o email (na: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) jak ktoś by to łyknął... myślę, że komuś może się to jeszcze przydać. A tu szybka fotka:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha, podrzuć mi emailem adres to ci puszczę jakoś na dniach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a stać mnie ostatnio średnio żeby kupić a bazarówka diodówka sie złamała
Napisano Ponad rok temu
ech cynik uwierz mnie sie bardziej przyda
a stać mnie ostatnio średnio żeby kupić a bazarówka diodówka sie złamała
Stary u mnie swiatla na klatce schodowej nie ma
A wiele milionow kosztuja baterie te... AAA czy jak im tam?
Napisano Ponad rok temu
8O JAK TYS TO ZROBILa bazarówka diodówka sie złamała
Napisano Ponad rok temu
Polak potrafi - zwlaszcza, jak mo dosc promille8O JAK TYS TO ZROBILa bazarówka diodówka sie złamała
Napisano Ponad rok temu
spoko panowie po ptokach - mrozik łyknął
a co do baterii AAA to chyba ze 4 pln za jakąs lepszą
ps. rybak ja nie pije
łamie i psuje po trzeźwemu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jeszcze będe kiedyś sprzątał mieszkanko...
Napisano Ponad rok temu
Wrażenie z użytkowania? Na szczęście niewielkie, bo jak taki nóż idzie w ruch to znaczy, że zaraz może być źle bo jestem np. w sieciach rybackich a do powierzchni jeszcze 2-3 metry. Pierwsze testy "na sucho" poszły mu raczej fatalnie, i dla tego przeostrzyłem go za zero-grind. Testy po przeostrzeniu wypadły pozytywnie, nóż tnie sieci i żyłki łatwo i bez problemu. Poza tym go nie używałem. Aha, jeśli chodzi o pływanie to trzyma się na łydce bardzo dobrze, głównie z uwagi na to iż jest lekki i płaski.PiterM: co możesz powiedzieć o nożu Marin, jakie odniosłeś wrażenia podczas jego uzytkowania? Czy to na pewno stabl 440B? Czy to dobra stal? Pytam dlatego, że mam taki sam nóż, o którym piszę w topiku "stal chirurgiczna", w którym równiez wypowiadałeś się
Napisano Ponad rok temu
Mam pomysł. Popatrzcie. Kupujecie sobie nowy nożyk, wracacie z poczty do domu, radośnie w podskokach, bawiąc się swoją nową zabawką, tnąc po drodze wszystkie krzaczki wpiękny słoneczny dzień. Myślicie co zrobicie w domu: ile to pudeł potniecie składanych razem z pieniędzmi na nowy nożyk, ile kijków naostrzycie i potniecie pomidorów (tych które nie zdążyły zgnić mimo wysiłków poczty). A tu co? Nagle wraz ze zbliżaniem się do domu narasta niepokój. Taki dziwny. Czy ja znów nie postąpiłem pochopnie? Czy czasem nie wydałem za dużo pieniędzy? Przekroczenie przez próg drzwi wejsciowych rozwiewa wszelkie wątpliwości. Najpierw wałek w łep, pakowanie i wyjazd do mamusi. Tutaj są dwie możliwości albo wyjeżdża żona albo samemu się każe wynosić własnie do mamusi bo tam jest większa piaskownica i zabawki z dzieciństwa.
Zatem pomysł jest taki. Czy Piter albo inny z modów nie mógłby pisać częściej takich postów? Wtedy dokumentujemy rodzinie że coś takiego co mamy akurat nowego, nabytego wygraliśmy w konkursie, albo po prostu super moderator znów pozbywał się żelastwa.
Możnaby to zrobić w formie automatycznego serwisu - podawalibyśmy nazwę zabawki i skrypt tworzyłby odpowiednią stronę www.
(((:
Pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak ktos uwaza ze noz nigdy nie jest dostatecznie ostry....
- Ponad rok temu
-
E. Hartink - Encyklopedia Noży
- Ponad rok temu
-
Nowy folderek od Stridera
- Ponad rok temu
-
Benchmade 550, 551
- Ponad rok temu
-
Fallkniven AB na sprzedaz :(