Wklaił bym linka do miejsca gdzie to można za 35 zł kupić ale nie wiem czy to jest zgodne z regulaminem.
zgodne ...
Franz, witamy w rodzinie :-) ...
Napisano Ponad rok temu
Wklaił bym linka do miejsca gdzie to można za 35 zł kupić ale nie wiem czy to jest zgodne z regulaminem.
Napisano Ponad rok temu
Chyba przesadzasz. Mam M21-04. W pracach na działce sprawdza mi się bardzo dobrze, podczas wypadów do lasu tyż świetnie. Zgadzam się, że mógłby być z trochę lepszej stali, ale ASUS-8 znów taki zły nie jest, przy czym stosunkowo łatwo go przy pewnej wprawie podostrzyć. Fakt, że jest ciężki i robi wredne wrażenie na postronnych obserwatorach, ale akurat bardzo lubię ten nóż. W celu noszenia do pracy zresztą zawsze można mieć coś bardziej politycznie poprawnego. :wink:tez mam taki nozyk ladny jest w szczegolach ) ale ma jakies inne zalety ?
polecam dozbierac sobie jeszce stowe/albo 2 i kupic albo
fajtera prawie -> z prawdziwego zdarzeniea
albo EDC -||-
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak jest, pewnie i z rozebraniem go większych problemów by nie było bo jest prosty jak budowa cepa. Przyznam, że nie rozkręcałem, bo nie było takiej potrzeby. Ma jeszcze tą zaletę, że klips można sobie w zasadzie dowolnie przekładać według własnych upodobań.Jawor, przez ten noz wszystko przelatuje bo jest tak dziurawy
Napisano Ponad rok temu
To mi sie podoba właśnie, jeśli ktoś znajdzie fotki rozłożonego jednak to będę wdzięczny :wink:prosty jak budowa cepa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Otóż: dlaczego M21-04 czasem ma otwory na dowolne umiejscowienie klipsa, a czasem ich nie ma??? Strasznie mnie to zastanawia i poniekąd martwi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie, że rozkrecę Tak już wiem, teflon.No to pewnie go zaraz rozkręcisz ? :wink:
Co do tworzywa to ono mi na teflon wygląda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przypuszczam, że raczej tak. Nie sądzę by ktoś trzymał jakieś większe zapasy, a nowa wersja tak ma.czy jeśli zamówię na dniach M21-04 np. na pvk.com, to mogę byc spokojny o to, że dostanę egzemplarz z otworami na dowolne umieszczenie klipsa? Jak uważacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu