Sparringi amatorskiego MMA - 29 stycznia 2005
Napisano Ponad rok temu
To już zresztą sam wiesz najlepiej. :wink:
No a z trzeciej strony (medalu ) - wyjście z balachy w rękawicach bokserskich to cholernie trudna sprawa. Choć niektórym się i to udaje.
Tak czy siak jeszcze raz wielkie gratulacje. Ładan walka była i też bym wolał coby potrwała dłużej. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dzięki moja pierwsza taka walka, parter dopiero tak na poważnie to od miesiąca ćwiczę, wieć mam nadzieję, zę bedzie lepiej :twisted:Ładan walka była i też bym wolał coby potrwała dłużej. :wink:
A co do przerwania walki to też się zgadzam, bo w końcu to tylko sparingi były, a nie zawody...ale ambicja sami wiecie
Napisano Ponad rok temu
Powiem tylko że ładnie wystawiłeś ręce odpychając go gdy był w dosiadzie, aż się prosiło o balachęDzięki moja pierwsza taka walka, parter dopiero tak na poważnie to od miesiąca ćwiczę, wieć mam nadzieję, zę bedzie lepiej :twisted:Ładan walka była i też bym wolał coby potrwała dłużej. :wink:
A co do przerwania walki to też się zgadzam, bo w końcu to tylko sparingi były, a nie zawody...ale ambicja sami wiecie
Ale widać było że jesteś przyzwyczajony do atakowania w stójce. Nie widziałem z daleko napisu ITF ale od razu powiedziałem że to taekwondowiec, pewnie od Jurasa. I chyba się nie pomyliłem?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Konferencja prasowa K-1 Dynamite
- Ponad rok temu
-
Przyloty zawodników - zdjęcia DSE
- Ponad rok temu
-
Silva vs. Hunt oficjalnie!!!