Sparringi amatorskiego MMA - 29 stycznia 2005
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może się mylę, ale chyba bezpieczniej dla organizatora jak ma zdrowych zawodników i może się w razie czego zasłaniać badaniami, lekarzem etc......i znowu to zamiesznie z książeczkami, ubezpieczeniami...a jak co do czego okazuje się że organizator nie wymaga ich do udziału w imprezie
trzeba zapytać organizatora
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To już jutro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i po sparingach. Było fajnie ale mało osób startowało. Raptem 2 godzinki to trwało.
czy ja wiem czy mało? zawodników wsumie sporo było, i niektórzy mieli duże chęci. impreza udana na następnej bedziemy walczyć
Napisano Ponad rok temu
Osobiste pozdrowienia dla kolesia bez suspensorium który jednak dobrze walczył, dobrze boksował i był niezły w parterze.
Ponadto pozdro dla niezłomnego zapaśnika, który stoczył 5 walk 2 z nich wygrał.
I pozdro dla mojego osobistego idola w gatkach w kwiatki , znanego mi zresztą z treningów, pokazał moc bjj (zdziwienia nie było w końcu ma niebieski).
Napisano Ponad rok temu
Niezła była ta walka, w której tajski bokser (chyba ) całkiem niezły, młócił równo kolesia, nie dawał się sprowadzić, no i ogólnie spuszczał kolesiowi równy oklep. Na koniec niefortunnie kopnął (zdaje się, że stopą trafił). No i kontuzja. No i ten mocno pobity koleś wygrał walkę.
Napisano Ponad rok temu
JA Jako drugi walkę miałem, w spodniach od kimona byłem.Czy ktoś z VB startował?
Napisano Ponad rok temu
Taki blondyn wysoki z ITF to Ty
Napisz jak Ci poszło, bo tyle tych walk było, że już mi się równo mieszają. Skleroza, ech...
Napisano Ponad rok temu
Ano ITF, ale was chyba 2 było z ITF nie? Czy tylko 1?JA Jako drugi walkę miałem, w spodniach od kimona byłem.Czy ktoś z VB startował?
Napisano Ponad rok temu
Stójce miałem zdecydowaną przewagę, gość sporo lołkasów zainkasował, gdzieś po 2 minutach walka do p[arteru się przeniosła. Udało mi się go jakoś odepchnąć, ale nie pozwolił mi wstać. Nie pamiętam jak(chyba chciałem wstać) i się ''przykleił'' do mnie, trochę w parterze i balachę mi wyciągnął. Mirek przerwał za co mam trochę żal(mógł poczekac jeszcze z 10 sekund), bo miałem nadzieję na wyjście z tego-Pozdro dla mojego rywala :twisted: Bedzie rewanż może w Poznaniu. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
O to pamiętam cię. Walczyłeś właśnie chyba z tym młodym od suspensoriumTak
Stójce miałem zdecydowaną przewagę, gość sporo lołkasów zainkasował, gdzieś po 2 minutach walka do p[arteru się przeniosła. Udało mi się go jakoś odepchnąć, ale nie pozwolił mi wstać. Nie pamiętam jak(chyba chciałem wstać) i się ''przykleił'' do mnie, trochę w parterze i balachę mi wyciągnął. Mirek przerwał za co mam trochę żal(mógł poczekac jeszcze z 10 sekund), bo miałem nadzieję na wyjście z tego-Pozdro dla mojego rywala :twisted: Bedzie rewanż może w Poznaniu. :twisted:
Mirek tłumaczył że w ogóle nie wyciągałeś ręki.
Napisano Ponad rok temu
Mi się zdaję, że gość nie podniósł bioder przy tej dźwigni, bo czułem że może mi się uda wyjść....ale to tylko moje odczucia były.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Konferencja prasowa K-1 Dynamite
- Ponad rok temu
-
Przyloty zawodników - zdjęcia DSE
- Ponad rok temu
-
Silva vs. Hunt oficjalnie!!!
- Ponad rok temu