Cold Steel "KOGA" - czyli 7,5" narzędzie wiel
Napisano Ponad rok temu
Podejżewam, że to jakiś kubotan-yawara, tylko większe....
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
No, no, no ...
Chyba na pewno ...Podejżewam, że to jakiś kubotan-yawara, tylko większe...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na tym, że mozesz tego użyć jako pałki...a jesli to jest ze stali (a chyba jezd) to masz pierd***cie jak niedźwiedźJa sie domyslam,z e to yawara, ale na bogow, po co to takie wielkie i w czym tkwi wielki myk, polegajacy na tym, zeby wziasc to a nie zwykla yawarke za 10 zl?
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
-nastąpiło przekroczenie obrony koniecznej ,za pomocą tego .... nnooo..... takiego... czegóś ?????
Serio. To coś, czymkolwiek nie jest, strasznie mi się podoba . Na oko widać ,że ma " dar perswazji" .
P.S- a może to kobieca strona natury odzywa się we mnie . (duże, czarne , obłe ) przestraszony :wink:
Napisano Ponad rok temu
...a jesli to jest ze stali (a chyba jezd) to masz pierd***cie jak niedźwiedź
Wykonane jest z nylonu. Dzięki takiemu kształtowi mozna zastosować trzy różne chwyty. Do tego oczywiście jest nie wykrywalny na bramkach .
Napisano Ponad rok temu
no co sobie ludzie pomyślą ? ...Do tego oczywiście jest nie wykrywalny na bramkach .
:wink: ...
Napisano Ponad rok temu
no co sobie ludzie pomyślą ? ...
Jeżeli będziesz go nosił w przedniej kieszeni spodni wszystkie kobiety oszaleją na Twój widok :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ale sprzęcik fajny, fajny ...
Napisano Ponad rok temu
A tak ogólnie to wole zwykłe nogi od stołu
Napisano Ponad rok temu
swoją drogą po ile, że sie tak niegrzecznie spytam, stoją te wynalazki w ŚN ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale oceniając to coś obiektywnie i bez marketingowego podejścia, to - jak dla mnie - nie widzę tu zalet "bojowych". Na pałkę za małe, na yawarę za wielkie. Yawara z tworzywa sztucznego - jak najbardziej, ale niech ma końcówkę o mniejszym przekroju, ta sama siła skupiona na mniejszej powierzchni - wiadomo... A tak? Reczywiście jakiś wibrator. A że na razie wibratorów nie stosuję (choć nie wiadomo w jakim kierunku się rozwinę ), yawarę mam stalową i tradycyjną - dziękuję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jarek to sprowadził na specjalne zamówienie Shavta - znawcy i wielbiciela wibratorów.
Przemaluje jeszcze na czewono coby był limited edyszon i Shavt bedzie miał nową "zabawke" jak wróci
nie mogłem sie powstrzymać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BM skirmish USN
- Ponad rok temu
-
Gentelman's knife
- Ponad rok temu