first blood ;) - liga knifefightingu 30.04-01.05.2005
Napisano Ponad rok temu
Będzie dobrze
Wiem przynajmniej z kim i o czym gadać :?
A do Moskwy i tak pojedziemy!
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisałem, że zrobimy po to szkolenie sędziów z poza organizacji, żeby ludzie mieli możliwość jak najbardziej obiektywnej oceny. Są to 6-e mistrzostwa, w lidze są turnieje co 2-3 m-ce. Nie chce mi się gadać z takimi jak powyżej argumentami. Może to zabrzmi brzydko ale mam w dupie czy przyjedzie czy 10 więcej, czy nie. To nie jest impreza komercyjna. Moja liga nigdy nie będzie w stylu kichy i krawata. Jedyne co się liczy to walka i walczący ludzie. Tytuły świecidełka-spoko ale nie u nas. Śmieszy mnie również bufonada wokół turniejów eskrima typu - sędzia w gangu - z jakiej wyspy ta tradycja? Na turniej przyjedzie 30 - 40 osób. Z Wilna i Moskwy jakoś nie jest daleko . Robie swoje, jest już nas trochę przyjaciół. Latka lecą i wiem ,że jak nasze dzieci się za to nie wezmą na ludzi z zewnątrz nie przybędzie.
Kasy też na tym nie zrobię i nie planuję. Ale: mam dla moich ludzi ogromny szacunek, myślę ,że ze wzajemnością. Walczymy z roku na rok coraz lepiej.
Występując na forum, nie robię sobie reklamy, bo przez ładnych parę lat mojej działalności z internautów poznałem tylko jednego gościa, któremu naprawdę o coś chodziło. Nie mniej właśnie jemu podobnych szukam i wierzę, że jeszcze żyją. Chociaż powoli już mi się nie chce ich szukać.
Jeżeli chodzi o zasady są w odp miejscu od dawna. Co do drewnianych noży- turniej w Moskwie... :roll:
No i... wszystkiego dobrego. Więcej uważności w życiu życzę
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
stwierdziliśmy że po trafieniu w uzbrojoną rękę trzeba ją zminić, a po trafieniu pchnięciem / konkretnym/w okolice serca ko. Reszta zasad się sprawdziła. Kaski trochę kicha, trzeba dołożyć kołnierze hokejowe, bo kilka razy weszły pchnięcia w szyję. Na szczęście nie mocno i nie centralnie.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Itosu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy doce pares to sztuka walki dla kobiet
- Ponad rok temu
-