Polskie walki w klatkach
Napisano Ponad rok temu
Poznań -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
BTW: Slyszalem, ze na tych pierwszych polskich probach wszystko jest niesprawdzane - waga tylko orientacyjnie, a jakby ktos chcial wjechac po dopalaczu.. na razie nie jest to przestrzegane.
A co Wy sadzicie o Polskich Klatkach?
Napisano Ponad rok temu
BTW: Slyszalem, ze na tych pierwszych polskich probach wszystko jest niesprawdzane - waga tylko orientacyjnie, a jakby ktos chcial wjechac po dopalaczu.. na razie nie jest to przestrzegane.
Zle slyszales.
M.
Napisano Ponad rok temu
To już zależy od odsiedla i od administracji. Ale sami wiemy że nie jest za dobrze. Podrapane i pomazane ściany itd
Weź wyrażaj sie inaczej klatki klatki sratki...
Od jakiegoś czasu w Polsce odbywaja się mniej lub bardziej profesjonalne imprezy MMA, najczęściej na ringu a ten tu z klatkami wyjeżdza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jakby ktos chcial wjechac po dopalaczu.. na razie nie jest to przestrzegane.
...a przydalyby sie jakas wieksza kontrola w tej kwestii.
Napisano Ponad rok temu
to co dla ciebie jest "to samo"? dziury w calym szukasz menale to już nie to samo
Napisano Ponad rok temu
Czyli nie tylko ja nie zrozumiałem.hmmm....
o co chodzi założycielowi postu?
To dobrze, bo myślałem, że mnie zamroczyło.
Napisano Ponad rok temu
a kto powiedział ze wszystkie walki mma mają sie w oktagramowych ringah odbywac? :roll: tzw.klatka sie zle kojarzy, wiec zawody odbywają sie na ringach zwykłychJak sam słusznie zauważyłeś - "klatki", "zazwyczaj na ringu". ).
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Patrzcie co reklamuja:
street-boxing, vale tudo ... same modne hasla. A parter pewnie biora z Strefy Walki (poznanski klub Bjj)
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos ogladal relacje z Mistrzostw Polski MMA na TVN_Turbo w swieta
Drogi ^Hast^'cie - nie reklamujemy, ale trenujemy. Zapraszamy, jesli nie wierzysz.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma różnic w zasadach jeżeli chodzi o walke na rinu (mma) czy w klatce. LOOL. Jest różnica jeżeli chodzi o "sprawy techniczne" wiadomo inne warunki wnoszą do sprawy nowe możliwości. Ja wole walki w klatkach bo te "warunki" mi bardziej odpowiadają jak i wole je oglądać.
- Nie wiem generalnie oco chodzi ale pozdrawiam miło i dziwią się oczy moje jak to czytam ...
J.
Napisano Ponad rok temu
dokładnie, tez sie dziwie o co chodzi w tych wypowiedziachJakiś kompletny debilizm ....
Nie ma różnic w zasadach jeżeli chodzi o walke na rinu (mma) czy w klatce.
J.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
.....
A parter pewnie biora z Strefy Walki (poznanski klub Bjj)
a czy byloby to cos zlego????
Napisano Ponad rok temu
.....
A parter pewnie biora z Strefy Walki (poznanski klub Bjj)
a czy byloby to cos zlego????
Natutalnie nic z tym zlego jak dlugo sie czlowiek przyznaje do tego, a nie ze potem wychodza kwiatki roznego rodzaju :wink:
Napisano Ponad rok temu
teraz każda sekcja jiu jitsu niezależnie czy modern czy nie która ma parter robi to na wzór coraz bardziej zbliżony do BJJNatutalnie nic z tym zlego jak dlugo sie czlowiek przyznaje do tego, a nie ze potem wychodza kwiatki roznego rodzaju
Ale nazywają się jak im się podoba a czasami to od BJJ nawet się odrzegnują.
Napisano Ponad rok temu
... ja terz po temacie spodziewalem sie innego posta a tu wyszla prawie ze reklama swojego klubu :?Czyli nie tylko ja nie zrozumiałem.hmmm....
o co chodzi założycielowi postu?
To dobrze, bo myślałem, że mnie zamroczyło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
teraz każda sekcja jiu jitsu niezależnie czy modern czy nie która ma parter robi to na wzór coraz bardziej zbliżony do BJJNatutalnie nic z tym zlego jak dlugo sie czlowiek przyznaje do tego, a nie ze potem wychodza kwiatki roznego rodzaju
Ale nazywają się jak im się podoba a czasami to od BJJ nawet się odrzegnują.
Jak swiat swiatem - czlowiek ma glowe, tulow, 2 rece i 2 nogi (rozni sie szczegolami :wink: ).. totez techniki, niezaleznie od posiadanej nazwy lub checi wykonujacego, nie moga sie zbytnio roznic. Prawy prosty to prawy prosty . BJJ to chyba najlepsza sztuka walki w parterze, totez nic dziwnego, ze by byc wszechstronnie wyszkolonym sekcje wprowadzaja skuteczne, sprawdzone elementy z innych systemow. To chyba logiczne?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Silva vs Sakuraba - odwołane
- Ponad rok temu
-
Bob Sapp Vs Minotauro ( Video )
- Ponad rok temu
-
Vanderlei Silva fighterem roku 2004
- Ponad rok temu
-
Zakłady bukmacherskie - K1 i Pride
- Ponad rok temu
-
Nowa koszulka Saku
- Ponad rok temu
-
PRIDE Showckwave 31.12.2004 - oficjalna rozpiska
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedorem
- Ponad rok temu
-
K-1-Xplosion (wyniki i fotki)
- Ponad rok temu
-
Ufc i Pride jak moge sciągnąć aktualne turnieje??
- Ponad rok temu
-
[filmy]Finały Vale Tudo - 18.12.2004 Warszawa
- Ponad rok temu