Re: CRK Shadow III... i coz wiecej trzeba?
Dzieki!
Swego czasu byly TU fotki Darka, przedstawiajace m.in. Shadow III w jego reku. Mnie sie juz nie wyswietlaja
zdjalem bo mi za duzo pamieci zzeralo, jak znajde czas to wrzuce na imageshack, spox.
Wspaniały nóż gratuluję zakupu mocny malec. Jednak wolę okładziny na rękojeści. Po przygodzie z przymarznięciem do jelca noża w czasie sprawiania tuszy. Pozdrawiam.
Zawsze mozna obkleic jakas tasma ta rekojesc. Poza tym jeslijest taki mroz ze przeszkadza dobre przewodzenie ciepla (zimna?) stali to i tak sie nosi rekawiczki. A co do przymarzania do pochwy - nie sadze gdyz: po pierwsze jest to skora i co najwyzej jej kawaleczek sie przylepi, po drugie noz takich rozmiarow nosi sie zwykle pod kurtka a tam cieplo. Co do draznienia ciala przez przylegajaca moletowana powierzchnie - ja nosilem noz rekojescia w dol - pochwa jest na tyle solidna ze trzyma noz rzetelnie i nie wypadnie nawet przy akrobacjach. Chyba ze z czasem sie poluzuje - tego juz nie wiem ale sadze ze przy prawidlowym wkladaniu noza dlugo ja mozna bezproblemowo uzywkowac. Ja osobiscie stwierdzilem ze wole MFSa, ale to przeciez indywidualna sprawa i kazdy ma inne wymagania.