Spyderco spyderfly
Napisano Ponad rok temu
Krótkomówiąc jaki jest z niego kolo itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko jak te filmiki obejrzałem-ja i moje palce też-to paluchy od wczoraj sie do mnie nie odzywają. Boją się kurna czy co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spyderflya mialem rpzez jakis czas zanim nie pofrunal do Tiany - z grubsza rzecz biorac jak dla mnie balek rewealcja, nauczylem si enim machac niezle nawet. Ogolnie polecam trzymanie za srodek ramienia a nie koncowke przez to, ze koncowki sa porzerzone i maja spyderholes [przydatne dosc, np. zmodyfikowalem troche latchdrop i ladnie wychodzilo] - ciezko nim mlynse krecic trzymajac za koniec. Ogolnie polecam z calego serca
Napisano Ponad rok temu
NAstepna rzecz to latch , w Spyderze nie blokuje sie w otwartej pozycji noza , dlaczego ? Spyderco robione sa w Colorado , a tam gravity knives sa nielegalne , jednak jezeli nie blokuja sie w pozycji otwartej nie podchodza pod ten paragraf ( sprytne , nie ?)
Bardzo porzytecznym wynalazkiem sa Spyderkowe dziurska na koncu rekojesci ,, raze z tip up klipem , daje piekna mozliwosc otwierania latch-drob , ale tym razem trzymajac wygodnie za rekojesc a nie za latch.
SA latch mozna montawac zarownao jako Batanga czy Manilla styl , czyli jak kto lubi.
Duze rekojesci dobrze sie sprawdza u poczatkujacych , szczegolenie we wszelakich manawrach powietrznych.
Calosc za ta cene , nie mozna powiedziec nie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka balisongiem-prośba o wskazówki
- Ponad rok temu
-
Estokada w Koszalinie
- Ponad rok temu
-
KIedy katana jest w pochwie
- Ponad rok temu
-
trening pałki a sparing - jest przelozenie?
- Ponad rok temu
-
Co mozna z batonem?
- Ponad rok temu
-
Kto to powiedział i co to za technika?
- Ponad rok temu
-
piankowe NUNCHAKU do sparingu - doradzcie
- Ponad rok temu
-
ABC BATA - KOMPENDIUM WIEDZY :)