ŚRRRUUBYYY
Napisano Ponad rok temu
Chcę zakończyć prod. folderka który męczy mnie już od o.m.c. roku.
potrzebne mi nierdzewne (gatunek już naprawde pierd...ę z bezsilności) M5~M6 z powiększonym płaskim łbem (do tulei osi) i M3~M4 z płaskimi łbami do łączników. Gniazda - IMBUS lub TORX - inne to badziew :twisted:
myślę że to nie tylko mój problem - podawajcie linki do polskich producentów po sprawdzeniu czy są w stanie puścić krótką serię np 1000 sztuk.
To co sam przekopałem - wrzucę jutro albo pojutrze na topic (na 200 stron polskich prod. nadzieję dają 2~3 firmy)
Moim zdaniem trzeba szukac niezbyt dużych firm. Jeśli ktoś znajdzie, ale zamówienie będzie wymagało wysokich kwot ( poj. względne) to zrobimy listę zainteresowanych i zrzutę - jak u Gaba na D2 np. :wink:
Szacuken dla współpracujących z góry!!!
P.S.
Facet z Tychów co go ktoś namierzył w kwestyji TYTANU jest O.K.
Zarezerwowałem u onego 4mm blachu Grade niestety nie 5 (6A l4V ) tylko Russkie OT 4 ( 0.4-1.4 Al : 0.5-1.3 V ) ciut miętksze ale i tak nastojaszcze [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a co do tytanu to ile placisz za niego?
Napisano Ponad rok temu
Takiego łba za hujaszka nie schowasz w rękojeści bo przy śrubie M5 łeb ma wysokość 7mm 8O

najlepsze byłyby śruby meblowe z szerokim (przy M6 fi łba to 12mm) i niskim łbem (wys. 2.5mm) ale tych nie produkuja z nierdzewki
O.T. Tytan - arkusz 800/2000/2 = 180 Euro
800/2000/4 = 720 Euro i jeden skurwysyn wie dlaczego dwa razy grubszy tytan jest 4 razy droższy

Napisano Ponad rok temu
jakby co moge po coś ci tam skoćzyć i wysłać, sam do foldera używałem śrub z tej firmy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dasz mu jakąś flaszeczkę i masz takie jakie chcesz i z tego co chcesz (przyniesiesz ze sobą) ???
pozdrawiam
mlodyradh
Napisano Ponad rok temu
tu trzeba prec. małej tokary+ każ tokarzowi zrobić gniazdo imbusowe albo choćby krzyżowe bo te zwykłe z nacięciem jakoś przyznasz dupowe są nieprawdaż?!
chyba żeby kuuuurteczka przerobić produkcyjne imbusiary... 8O gniazdo płyciejsze ale odkrecalne wciąż!!!! madafaka

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
na powitanie
- Ponad rok temu
-
kiedyś popełniłem takie różne...
- Ponad rok temu
-
Stal Bohler 190